KLITORALNI STIMULATOR Clitella Oral

Čas je za Clitello – Očarljivi klitoralni stimulator za vse ženske, ki rade uživajo. Klitoralni stimulator Clitella ima edinstveno oblikovan dizajn, ki stimulira in vzburja klitoris z različnimi hitrostmi, vzorci in nastavki. Občutek oralnega seksa je sedaj na dosegu roke, klitoralni stimulator ima namreč posebne nastavke v obliki spretnih jezičkov. Nastavki so zelo enostavno zamenljivi, in vam ponujajo različne načine stimulacije. Izberite ženstven pripomoček, ki vam ponuja več vrst stimulacije in bo zadovoljil tudi vaše najglobje želje.
39,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E27868

Čas je za Clitello – Očarljivi klitoralni stimulator za vse ženske, ki rade uživajo.

 

 

Klitoralni stimulator Clitella ima edinstveno oblikovan dizajn, ki stimulira in vzburja klitoris z različnimi hitrostmi, vzorci in nastavki. Občutek oralnega seksa je sedaj na dosegu roke, klitoralni stimulator ima namreč posebne nastavke v obliki spretnih jezičkov. Nastavki so zelo enostavno zamenljivi, in vam ponujajo različne načine stimulacije. Izberite ženstven pripomoček, ki vam ponuja več vrst stimulacije in bo zadovoljil tudi vaše najglobje želje.

Clitella nastavki zagotavljajo različne dražljaje in občutke v kombinaciji s 3 različnimi hitrosti in 4 različnimi vzorci vibriranja. Ta majhen pripomoček prinaša velike orgazme saj njegovi mehki izrastki (pike, kroglice,..) spodbujajo, dražijo, božajo in v celoti navdušujejo! Stimulator Clitella pa lahko uporabite tudi na drugih erogenih conah, kot so bradavičke oz. področja, ki so bolj občutljiva.

 

Lastnosti izdelka:

- Enostavno zamenljivi nastavki

- 7 različnih kombinacij vibriranja: 3 hitrosti in 4 vzorci gibanja

- Nastavki z različnimi strukturami za vzburljive stimulacije

- Simulacija oralnega seksa

- Ženstven dizajn s priročnim držalom

- Telesu prijazni materiali

- Mehek svilnat otip in material brez vonja

- USB napajanje

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Feelztoys
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatno Napajanje: USB
Material Mešanica
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Clitella Oral
Vaša ocena
Top prodajni artikli