KLITORALNI STIMULATOR Pretty Love Ford Green

Spoznajte pripomoček Ford, ki je mojster klitoralne stimulacije! Tukaj je klitoralni stimulator Ford, ki je dobitnik nagrade IF Design Award za najboljši dizajn v letu 2018. Stimulator ima namreč edinstveno oblikovano ogrodje s prepletenimi linijami za boljši oprijem in prijetno izkušnjo. Globoko oblikovana šalčka na vrhu je namenjena precizni stimulaciji klitorisa. Preizkusili boste lahko 12 različnih funkcij sesanja, ki vas bodo vedno popeljali do vrhuncev.
Redna cena 34,99 € Akcijska cena 24,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01114

Spoznajte pripomoček Ford, ki je mojster klitoralne stimulacije!

 

Tukaj je klitoralni stimulator Ford, ki je dobitnik nagrade IF Design Award za najboljši dizajn v letu 2018. Stimulator ima namreč edinstveno oblikovano ogrodje s prepletenimi linijami za boljši oprijem in prijetno izkušnjo. Globoko oblikovana šalčka na vrhu je namenjena precizni stimulaciji klitorisa. Preizkusili boste lahko 12 različnih funkcij sesanja, ki vas bodo vedno popeljali do vrhuncev.

Klitoralni stimulator Ford je izdelan iz medicinskega silikona s prijetnim žametnim otipom. Kvalitetno izdelavo pa dopolnjuje v celoti vodoodporno ogrodje v prijetnem turkiznem odtenku. Stimulator Ford ima USB napajanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 11,6 cm x 2,7 cm

Napajanje: USB

Material Medicinski silikon
Barva Zelena
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Pretty Love Ford Green
Vaša ocena
Top prodajni artikli