KLITORALNI STIMULATOR Pretty Love Magic Fish

Si želite neverjetne orgazme? Potem ste na pravem naslovu! Klitoralni stimulator Magic Fish je ergonomsko oblikovan pripomoček za ženske, ki omogoča intenzivno stimulacijo klitorisa. Edinstven sistem proizvaja kar 12 programov sesanja s katerimi vas bo ob vsaki uporabi popeljal v ekstazo. Prisrčen dizajn v živi vijolični barvi bo navdušil vaše estetsko oko, medtem, ko bo enostavna uporaba omogočala užitke za vsako uporabnico. Klitoralni stimulator Magic Fish je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno žametno teksturo.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01058

Si želite neverjetne orgazme? Potem ste na pravem naslovu!

 

Klitoralni stimulator Magic Fish je ergonomsko oblikovan pripomoček za ženske, ki omogoča intenzivno stimulacijo klitorisa. Edinstven sistem proizvaja kar 12 programov sesanja s katerimi vas bo ob vsaki uporabi popeljal v ekstazo. Prisrčen dizajn v živi vijolični barvi bo navdušil vaše estetsko oko, medtem, ko bo enostavna uporaba omogočala užitke za vsako uporabnico. Klitoralni stimulator Magic Fish je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno žametno teksturo. Stimulator omogoča enostavno polnjenje preko USB polnilca in dolge ter prijetne užitke v dvoje!

Vse od nežnega sesanja do močnega, vas klitoralni stimulator Magic Fish popelje v skušnjavo. Ali ste vedele, da s pomočjo posebnih sesalnih učinkov doživite najboljše orgazme? Sedaj je čas, da to preizkusite! Stimulator klitorisa Magic Fish je namreč enostaven in orgazmičen za uporabo, ter izjemno prijeten na pogled. Ta praktični pripomoček pa je idealen tudi za potovanja.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2024
Dodatno

Velikost: 15,2 cm x 6 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Pretty Love Magic Fish
Vaša ocena
Top prodajni artikli