KLITORALNI STIMULATOR Mia Rose

Tako očarljiv, tako diskreten - klitoralni stimulator Mia Rose ima vse kar potrebujete! Predstavljamo vam Rose, nov koncept klitoralnega stimulatorja, zaradi katerega boste zagotovo začutili orgazem. Mia je stimulator v obliki vrtnice, ki ima mehke ščetine in kar 10 funkcij sesanja tlaka, ki povzroči neverjetne občutke. Mia je popolna kombinacija elegance, ženstvenosti, tehnologije, sesanja in predvsem užitka.
41,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
D-224165

Tako očarljiv, tako diskreten - klitoralni stimulator Mia Rose ima vse kar potrebujete!

    

Predstavljamo vam Rose, nov koncept klitoralnega stimulatorja, zaradi katerega boste zagotovo začutili orgazem. Mia je stimulator v obliki vrtnice, ki ima mehke ščetine in kar 10 funkcij sesanja tlaka, ki povzroči neverjetne občutke. Mia je popolna kombinacija elegance, ženstvenosti, tehnologije, sesanja in predvsem užitka. 

Ženska v času 21. stoletja je ženska, ki išče in uživa ne glede na človeški stik. Znanstveno se žensko telo popolnoma razlikuje od moškega in če bi imela vsaka ženska vsaj en dnevni orgazem, bi to povečalo srečo za več kot 300%, kar bi prispevalo h bolj zdravemu življenju in z manj boleznimi.

Koncept Mía Rose je ergonomsko oblikovan stimulator za vsako žensko. Zaradi popolnoma diskretnega dizajna v obliki vrtnice, ga lahko nosite v torbici, na delovnem mestu, doma ali na poti, ter nihče ne bo vedel, da se v vaši torbici skriva ta čudovita brezkontaktna rožica užitka.

Mía Rose ima polnilno baterijo z magnetnim polnilnikom USB in priložen polnilnik. Ko je popolnoma napolnjen, ga lahko uporabljate 90 minut. Sedaj pa lahko izračunate kako veliko orgazmov doživite, če vas ta popelje že v nekaj trenutkih. 

Njegova mehka, gladka in nepremočljiva oblika je narejena iz medicinskega silikona, ki je proti alergijski, zaradi česar je Mía Rose enostavna za čiščenje.

    

  • 10 funkcij sesanja tlačnega vala za brezkontaktno stimulacijo
  • Diskretna oblika očarljive vrtnice
  • 1 močan sesalni motor
  • Mehek in anti alergijski material
  • 5300 vrtljajev na minuto (izjemna moč!)
  • Tišje delovanje 
  • Manjša potovalna velikost
  • 100% vodoodporen
  • USB napajanje

    

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMia
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialMedicinski silikon
Dolžina5,9 cm
Širina5,9 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaRdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Mia Rose
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki