KLITORALNI STIMULATOR OhMiBod Nex 1

OhMiBod ponovno osvaja z novo generacijo erotičnih pripomočkov! Spoznajte stimulator Nex 1, ki bo zdrsnil v vaše hlačke in vas popeljal v ekstazo. Komplet Nex 1 vas bo očaral s praktičnim stimulatorjem klitorisa in posebnim čipkastim hlačkam s katerimi se boste lahko povsem diskretno poigrali tudi v javnosti. Stimulator namreč lahko na daljavo upravljate s pomočjo pametnega telefona. Poleg vas ali na drugem koncu sveta.. S klitoralnim stimulatorjem OhMiBod Nex 1 se bosta lahko kadarkoli povezala!
Redna cena 123,95 € Akcijska cena 74,37 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E28203
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 61,98 €

Spoznajte stimulator Nex 1, ki bo zdrsnil v vaše hlačke in vas popeljal v ekstazo. 

 

 

OhMiBod ponovno osvaja z novo generacijo erotičnih pripomočkov! Komplet Nex 1 vas bo očaral s praktičnim stimulatorjem klitorisa in posebnim čipkastim hlačkam s katerimi se boste lahko povsem diskretno poigrali tudi v javnosti. Stimulator namreč lahko na daljavo upravljate s pomočjo pametnega telefona. Poleg vas ali na drugem koncu sveta.. S klitoralnim stimulatorjem OhMiBod Nex 1 se bosta lahko kadarkoli povezala!

Klitoralni stimulator Nex 1 bo spremenil vaše življenje saj bodo igre s partnerjem mogoče tudi takrat, ko ne bosta skupaj. Klitoralni stimulator je ergonomsko oblikovan, da se popolnoma prilega ženskim intimnim predelom. Prav tako pa njegov dizajn omogoča maksimalno stimulacijo klitorisa. Nex 1 ima integrirane 4 vzorce vibriranja, z uporabo aplikacije pa se vam odpre mnogo novih možnosti vibriranja, vse od poljubnega risanja vzorcev do že nastavljenih.

V kompletu boste prejeli tudi čudovito oblikovane čipkaste hlačke v modernem modrem odtenku. Hlačke imajo poseben dizajn v katerega vstavite stimulator. Tako jih lahko namestite nase in povsem diskretno uživate v prijetni stimulaciji.

Pripomoček je izdelan iz telesu prijaznih materialov, ki ne vsebujejo ftalatov. Polnjenje poteka preko priloženega USB napajalnika.

 

Uporaba s pomočjo pametnega telefona

Stimulator je kompatibilen tako z Android kakor tudi Ios pametnimi telefoni. Preko Google Play/App Store si namreč lahko naložite brezplačno aplikacijo, ki vam bo odkrila mnogo novih možnosti uporabe.

 

- Upravljanje na daljavo

- Diskretno povezovanje s partnerjem

- Že nastavljeni vzorci vibriranja

- Poljubno ustvarjanje vzorcev vibriranja

- Snemanje

- Oh-Dometer: Merjenje moči vaših orgazmov

 

Na voljo imate 2 možnosti povezovanja, in sicer lokalno povezovanje ali povezovanje na daljavo. Razlika med njima je, da pri lokalnem povezovanju pripomoček enostavno povežete z bluetoothom na vašem telefonu in ima 8 metrov dometa. Povezovanje na daljavo pa omogoča povezavo preko in interneta tudi, če je vaš partner na drugem koncu sveta. Omejitev ni!

 

V kompletu boste prejeli:

-          Bluetooth klitoralni masažer z možnostjo povezovanje z aplikacijo

-          Modre čipkaste tanga hlačke (UNI velikosti) z žepkom za vstavljanje stimulatorja

-          Diskretna svilena vrečka za shranjevanje

-          USB napajalnik

 

OhMiBod Nex 1 je nastal v sodelovanju z oblikovalcem Suki in predstavlja novo generacijo pametnih erotičnih pripomočkov za posameznike ali pare.

''Vedno sem presenečen nad tehnologijo in tem kako je zmožna spremeniti življenje ljudi. Ne samo mojega, ampak tudi od ljudi, ki mi pišejo in pravijo, da sem spremenil njihovega. Nikoli ne bom pozabil pošte od enega naših pogumnih vojakov (Ki je bil zelo dolgo stran od svoje žene), in je izrazil zahvalo nad izdelkom.''

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOhMiBod
VelikostOd 10 do 15 cm
Dodatno

Velikost: 8,7 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR OhMiBod Nex 1
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli