KLITORALNI STIMULATOR RS Heart Vibe Purple

Predstavljamo vam klitoralni stimulator, ki bo osvojil vaše srce. Ta čudoviti pripomoček je izdelan iz visoko kvalitetnih materialov, ter je oblikovan po zadnjih modnih trendih. To je idealna igračka za modne navdušenke, ki rade uživajo v življenju. Mini klitoralni stimulator je namreč tukaj za maksi užitke. Izbirale boste lahko med 10 vibracijskimi programi, ki bodo prodirale skozi srčkasto obliko. Globok vijolični odtenek se prilega svilnati teksturi srca, in bo povsem diskretno lahko pristal tudi v vaši torbici. Zaradi praktične velikosti ga boste namreč lahko vedno nosile s seboj. To je odlično darilo za vse zaljubljence, in lovilec ženskih pogledov na policah.
Redna cena 39,95 € Akcijska cena 27,96 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E26357
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 27,96 €

Predstavljamo vam klitoralni stimulator, ki bo osvojil vaše srce.

 

Ta čudoviti pripomoček je izdelan iz visoko kvalitetnih materialov, ter je oblikovan po zadnjih modnih trendih. To je idealna igračka za modne navdušenke, ki rade uživajo v življenju. Mini klitoralni stimulator je namreč tukaj za maksi užitke. Izbirale boste lahko med 10 vibracijskimi programi, ki bodo prodirale skozi srčkasto obliko. Globok vijolični odtenek se prilega svilnati teksturi srca, in bo povsem diskretno lahko pristal tudi v vaši torbici. Zaradi praktične velikosti ga boste namreč lahko vedno nosile s seboj. To je odlično darilo za vse zaljubljence, in lovilec ženskih pogledov na policah.

Ostanite modne tudi, ko pride do vaših erotičnih pripomočkov. Klitoralni stimulator RS Heart Vibe bo hitro osvojil vaše srce saj ima praktično obliko ter orgazmične tresljaje. Kljub majhnemu ogrodju pa proizvaja zelo močne vibracije, in ima 10 različnih programov. Izdelan je iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno svilnato teksturo.

 

- Moderen dizajn v srčkasti obliki

- 10 programov vibracij

- USB polnjenje

- 2 uri neprekinjene uporabe po polnjenju

- Visoko kvalitetni silikon

- Diskretno oblikovanje

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Rianne S
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: 5 cm x 5,5 cm x 2 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR RS Heart Vibe Purple
Vaša ocena