KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Curvy 1+

Skoraj preveč sanjsko, da bi bilo res, ampak to je neverjetni klitoralni stimulator Curvy 1+! Ta ergonomsko ukrivljen klitoralni stimulator bo pospešil utrip ženskih src: združuje nepozabno tehnologijo tlačnih valov Satisfyer z dodatnimi vibracijami in novo funkcijo uporabe z aplikacijo. Klitoralni stimulator Curvy 1+ se popolno prilega dlani in je izdelan iz gladkega medicinskega silikona. Njegova ergonomsko oblikovana silikonska skodelica nudi natančno draženje klitorisa, medtem, ko vam grandiozni nadzor aplikacij ponuja neskončno raznolikost programov. Prevzemite nadzor nad svojimi orgazmi!

Redna cena 59,99 € Akcijska cena 44,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4001821
Najnižja cena: 59,99 €

Skoraj preveč sanjsko, da bi bilo res, ampak to je neverjetni klitoralni stimulator Curvy 1+!

  

Ta ergonomsko ukrivljen klitoralni stimulator bo pospešil utrip ženskih src: združuje nepozabno tehnologijo tlačnih valov Satisfyer z dodatnimi vibracijami in novo funkcijo uporabe z aplikacijo. Klitoralni stimulator Curvy 1+ se popolno prilega dlani in je izdelan iz gladkega medicinskega silikona. Njegova ergonomsko oblikovana silikonska skodelica nudi natančno draženje klitorisa, medtem, ko vam grandiozni nadzor aplikacij ponuja neskončno raznolikost programov. Prevzemite nadzor nad svojimi orgazmi!

Poleg posebej elegantne zasnove ta stimulator resnično dobro pozna ženske želje in ima kar nekaj atributov: medtem ko brezstična stimulacija tlačnega vala razvaja vaš ljubezenski biser s tlačnimi valovi (ščegetavček), podobnimi oralnemu seksu, vas ljubka nanosna glava boža tudi z vročimi vibracijami - z aplikacijo jih namreč lahko odkrijete neskončno veliko. 

  • 2 izredno močna vibracijska motorja
  • 11 načinov tlačnih valov in vibracij
  • Hkratna stimulacija klitorisa z uporabo tlačnih valov in vibracij
  • Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo v iOS in Android
  • Zahvaljujoč svoji vodotesni zaščiti (IPX7)se lahko ta igračka varno uporablja v vodi in omogoča preprosto čiščenje
  • Možna tudi klasična uporaba brez aplikacije
  • Način šepetanja
  • Vodotesen 
  • Gladek medicinski silikon, ki daje zelo prijeten občutek na koži
  • Ukrivljen dizajn za enostavno in intenzivno uporabo

Izdelek je ocenila tudi Those Creamy Peaches. 

"Po nekaj kratkih navodilih se je odprl začetni meni. V desnem zgornjem kotu se pokaže slika vaše naprave ter informacija o stanju baterije. V spodnji orodni vrstici na ikoni srca se lahko povežete s svojim partnerjem in mu prepustite vajeti in kontrolo nad svojim užitkom. Na tretji ikoni se lahko poveže z ostalimi uporabniki aplikacije in z njimi delite svojo izkušnjo, na četrti pa nastavite opomnik zase ali za soigralca. 

Najzanimivejši se mi zdi osnovni meni. Izbirate lahko med različnimi programi, lahko ustvarite svojo simfonijo vibracij in tlačnega valovanja, lahko prepustite upravljanje svoje naprave zvokom iz okolja ali pa se odločite za pesem, po kateri naj bi Curvy vibriral in valoval."

Oceno si lahko preberete na tej povezavi
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Air
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialSilikon
Dolžina13,4 cm
Širina4,3 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaVijolična
Število motorjev2
Načini vibracij11
StimuliraKlitoris, bradavičke
Navodila za uporabo

Upute za korištenje

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Curvy 1+
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki