KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Curvy 3+

Predstavljajte si, da bi lahko uživali v nepozabni stimulaciji tlačnega vala vaše Satisfyer igračke v kombinaciji z vročimi vibracijami - kako orgazmično bi to bilo? Kakšna sreča, da novi Satisfyer Curvy 3+ z dodatno funkcijo pametne uporabe preko aplikacije do popolnosti obvlada točno to poželenje: brezkontaktna klitoralna stimulacija tlačnih valov vas zavede iz notranjosti odprtine, medtem ko del na zunanji strani vibrira z užitkom. Vau! Ženske sanje se uresničujejo!
59,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY163

Predstavljajte si, da bi lahko uživali v nepozabni stimulaciji tlačnega vala vaše Satisfyer igračke v kombinaciji z vročimi vibracijami - kako orgazmično bi to bilo?

    

Kakšna sreča, da novi Satisfyer Curvy 3+ z dodatno funkcijo pametne uporabe preko aplikacije do popolnosti obvlada točno to poželenje: brezkontaktna klitoralna stimulacija tlačnih valov vas zavede iz notranjosti odprtine, medtem ko del na zunanji strani vibrira z užitkom. Vau! Ženske sanje se uresničujejo!

Klitoralni stimulator Satisfyer Curvy 3+ nudi neverjetno stimulacijo, in to brez fizičnega stika. Izdelan je iz najnovejše tehnologije in materialov na tržišču, ter ima ergonomsko oblikovan eleganten dizajn, ki je zaobljen posebej za vaše užitke. Vsaka ženska si želi pripomočka, ki se popolno prilega njeni dlani in laska vaši koži z gladko površino iz medicinskega silikona. 

Curvy 3+ lahko povežete z brezplačno Satisfyer aplikacijo na svojem telefonu, ki je kompatibilna tako z Android kot IOS sistemom. S pomočjo aplikacije lahko oblikujete poljubne programe vibracij, zvoke spremenite v vibracije, pričnete žgečkljivi video chat in še in še..

  • 2 izredno močna motorja
  • 11 funkcij brezkontaktnih pulzacij
  • Brezkontaktna intenzivna stimulacija klitorisa
  • Možna uporaba z aplikacijo na pametnem telefonu ali klasično
  • Neskončna raznolikost programov v aplikaciji
  • Visoko kvaliteten silikon
  • Ergonomska in elegantna oblika
  • Vodotesen 
  • USB napajanje
  • Hkratna stimulacija klitorisa z uporabo zvočnih valov in vibracij

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Air
Material Silikon
Dolžina 14,8 cm
Širina 4,8 cm
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Pink
Število motorjev 2
Načini vibracij 11
Stimulira Klitoris, bradavičke
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Curvy 3+
Vaša ocena