KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Luxury Pret-A-Porter

Spoznajte luksuzni klitoralni stimulator Satisfyer Pret-A-Porter. To je stimulator izdelan iz ultra mehkega medicinskega silikona, ki vas bo razvajal z elegantnim modnim izgledom in posebno oblikovano sesalno skodelico. Z intuitivnim nadzorom lahko izbirate med 11 različnimi nastavitvami intenzivnosti in uživate v nebeškem občutku brezstične stimulacije klitorisa. Ergonomska oblika poskrbi, da bo stimulator med uporabo udobno nameščen v vaši roki, ob rafiniranem zgornjem delu s strukturiranim usnjem pa se boste počutile kot kraljice. Zlato obarvani deli stimulatorja so izdelani iz plemenite kovine in dopolnjujejo to popolno luksuzno obliko. Če iščete brezčasno, moderno eleganco, jo boste našli v izdelku brez primere, Satisfyer Pret-A-Porter.
Redna cena 99,99 € Akcijska cena 49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY043, 9016563
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 59,99 €

 Počuti se kot kraljica z luskuznim pripomočkov Pret-A-Porter!

    

Spoznajte luksuzni klitoralni stimulator Satisfyer Pret-A-Porter. To je stimulator izdelan iz ultra mehkega medicinskega silikona, ki vas bo razvajal z elegantnim modnim izgledom in posebno oblikovano sesalno skodelico.  Z intuitivnim nadzorom lahko izbirate med 11 različnimi nastavitvami intenzivnosti in uživate v nebeškem občutku brezstične stimulacije klitorisa. Ergonomska oblika poskrbi, da bo stimulator med uporabo udobno nameščen v vaši roki, ob rafiniranem zgornjem delu s strukturiranim usnjem pa se boste počutile kot kraljice. Zlato obarvani deli stimulatorja so izdelani iz plemenite kovine in dopolnjujejo to popolno luksuzno obliko. Če iščete brezčasno, moderno eleganco, jo boste našli v izdelku brez primere, Satisfyer Pret-A-Porter. 

Luksuzni materiali

Satisfyer Pret-A-Porter se lahko pohvali z izbiro najbolj kvalitetnih materialov. Telo stimulatorja je izdelano iz neverjetno mehkega in gladkega medicinskega, tekočega silikona. Strukturirani del stimulatorja pa krasi čisto pravo usnje. Za dodaten eleganten zaključek, pa poskrbijo obrobe iz plemenite kovine v nežnem zlato-roznem odtenku. 

Lastnosti izdelka 

Posebno oblikovana sesalna skodelica  

Stimulacija s tlačnimi valovi brez kontakta s klitorisom

Premium materiali: Tekoči medicinski silikon, pravo usnje, plemenita kovina

11 intenzivnosti vibracij

Ergonomska oblika, ki se popolno prilega dlani

Funkcija tihega delovanja

USB napajanje

Vodoodporen izdelek 

Omejena izdaja luskuzne Satisfyer kolekcije 

 


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Luxury
Velikost Od 15 do 20 cm
Material Mešanica
Dolžina 19,2 cm
Širina 4 cm
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Pink
Število motorjev 2
Načini vibracij 11
Stimulira Klitoris, bradavičke
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Luxury Pret-A-Porter
Vaša ocena
Top prodajni artikli