KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration

Še močnejši, še boljši, oblikovan za vsako žensko! Spoznajte klitoralni stimulator Satisfyer Pro 2, ki je nova izboljšana različica najbolj priljubljenega stimulatorja na trgu. Od svojega predhodnika se razlikuje po dodatnih funkcij s katerimi boste še bolj dražili svoje točke. Satisfyer Pro 2 ima poleg edinstvenih 11 funkcij sesanja tudi intenzivne vibracije, in sicer kar 10 različnih nastavitev. Njegovo delovanje je kljub intenzivnosti vibracij zelo tiho, saj ceni vašo zasebnost v najbolj intimnih trenutkih. Ker je Satisfyer Pro 2 v celoti vodoodporen pa si ga boste lahko privoščile tudi v kadi, kjer bo sesanje še bolj intenzivno. Pripravite se na revolucionarno igračko, ki jo še niste nikoli občutile - Orgazmi zagotovljeni!
Redna cena 59,99 € Akcijska cena 41,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY041, 9016525

Še močnejši, še boljši, oblikovan za vsako žensko!

 


 

Spoznajte klitoralni stimulator Satisfyer Pro 2, ki je nova izboljšana različica najbolj priljubljenega stimulatorja na trgu. Od svojega predhodnika se razlikuje po dodatnih funkcij s katerimi boste še bolj dražili svoje točke. Satisfyer Pro 2 ima poleg edinstvenih 11 funkcij sesanja tudi intenzivne vibracije, in sicer kar 10 različnih nastavitev. Njegovo delovanje je kljub intenzivnosti vibracij zelo tiho, saj ceni vašo zasebnost v najbolj intimnih trenutkih. Ker je Satisfyer Pro 2 v celoti vodoodporen pa si ga boste lahko privoščile tudi v kadi, kjer bo sesanje še bolj intenzivno. Pripravite se na revolucionarno igračko, ki jo še niste nikoli občutile - Orgazmi zagotovljeni!

Tukaj je težko pričakovana tretja generacija najbolj priljubljenih klitoralnih stimulatorjev na trgu. O njem ste brale že v Cosmopolitanu, videle sta ga na spletu, a ga še niste preizkusile? Kakšen greh! To je edini pripomoček, ki vas lahko že v nekaj sekundah popelje do orgazma.Ps.: Ženske so to trditev potrdile!

Satisfyer Pro 2 Vibration je nagradnja prodajne uspešnice Satisfyer Pro 2 saj poleg sesanja sedaj ponuja tudi dodatnih 10 funkcij vibracij.

Njegov prefinjen dizajn v rose gold barvi še vedno ostaja enak, le njegove linije so malce bolj dodelane, prav tako pa tudi njegova notranjost. V sebi skriva namreč 2 močna vibracijska motorja. A brez skrbi, on je še vedno zeloooo tih!

Satisfyer Pro 2 Vibration je prav tako vodotesen in ima USB napajanje.

Občutite prestiž in intenzivno stimulacijo, ki jo premore le in in edini - Satisfyer Pro 2 Vibration!

  Ocena izdelka

www.thosecreamypeaches.com

Erotični pripomoček Satisfyer Pro 2 Vibration sem si med vsemi testnimi izdelki hranila za konec. Igračo sem nekoliko poznala, saj deluje na podoben način kot Lelo Sona. Da bi lahko izdelka primerjala, sem se odločila, da se bom kar se da močno osredotočala na razlike, vendar me je Satisyer Pro 2 presenetil že pri prvi uporabi. 

Redkokdaj preberem, kaj izdelek nudi, vse želim preizkusiti na lastni koži, ne da bi vnaprej vedela, kaj lahko pričakujem. Ko sem tako šarila po gumbih na korenu, sem po nesreči pritisnila še enega, tistega, ki ne služi upravljanju tlačnega valovanja, temveč zbudi vibracije. Različno močne, od najšibkejše do najmočnejše. 

Podala sem se v posteljo, da bi si odgovorila na zgornja vprašanja. Na začetku sem preizkusila samo tlačno valovanje. Od Sone so ga ločile samo nekatere malenkosti, najpomembnejša je bila ta, da Satisfyer lažje upravljaš ter da se kljun bolje prilega ščegetavčku. Oba nudita izbiro med mnogimi močmi tlačnega valovanja, Sona osem in Satisfyer enajst. Tako pri enem, kot pri drugem tlačnem valovanju se izmenjava prijetno z neprijetnim. Vse dokler ne najdeš prave točke. 

Satisfyer je to neprijetnost skoraj izničil z dodatnimi vibracijami. Ko sem prvič pridržala še ta gumb, se je izkušnja iz prijetno-neprijetne prelevila v zelo prijetno in osvobajajočo. Pri različnih kombinacijah tlačnega valovanja in vibriranja nisem več občutila neprijetnosti. Kot da bi vibracije omilile tlačno valovanje in s tem odprle prosto pot orgazmu, pri tem pa je ščegetavček ostal neprizadet. Vibracije z lahkoto uporabite tudi same, kadar vam tlačno valovanje ne odgovarja. Izbirate lahko med desetimi vibracijami, kar je popolnoma dovolj, da vas pripelje do želenega orgazma.

Od te igrače sem pričakovala veliko manj kot je na koncu dala. Presenetila me je vloga vibracij in pozitivno omiljevanje tlačnega valovanja. Izdelek priporočam vsem, ki se prvič podajajo na pot erotičnih pripomočkov ali ki prvič preizkušajo tlačno valovanje. Z dodatnimi vibracijami vas igrača zagotovo ne bo razočarala.


Navodila za uporabo

Polnjenje: Utripajoča lučka pomeni, da se izdelek polni, stalna lučka pa, da je izdelek napolnjen. 

Vklop/izklop: Držite gumb za vklop približno 1,5 sekunde. Za vklop funkcij sledite spodnjim navodilom. 

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Izdelek je priporočljivo očistiti pred in po uporabi, in sicer s čistilom za igračke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer
VelikostOd 15 do 20 cm
MaterialSilikon
Dolžina16,5 cm
Širina3,5 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaZlata
Število motorjev2
Načini vibracij10
StimuliraKlitoris, bradavičke
Navodila za uporabo

Navodila

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki