KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin

Unikatna zasnova stimulatorja Satisfyer Pro Penguin, bo posebej navdušila s svojo prisrčno obliko ter enostavno uporabo. Vse novinke se lahko tokrat opogumite, in preizkusite pripomoček, ki se ga upravlja zgolj z enim gumbkom, ter nudi neverjetno orgazmično doživetje. Ukrivljena glava stimulatorja je namenjena hitremu dostopanju do vašega klitorisa, in maksimalni stimulaciji najbolj občutljivih kotičkov. Njegova posebnost je tlačno valovanje, ki ustvarja prav posebne občutke med uporabo, izbirali pa boste lahko med kar 11 različnimi programi vibriranja. Z njegovim tihim sistemom bo Satisfyer Pro Penguin postal vaš najljubši pripomoček, ki se mu boste lahko povsem diskretno posvetili tudi takrat, ko ne boste sami. Izberite svojega priročnega pingvinčka, in uživajte v novi izkušnji, ki prinaša veliko več užitkov, kot ste jih kadarkoli doživeli.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4128, SATISFY026

Unikatna zasnova stimulatorja Satisfyer Pro Penguin, bo posebej navdušila s svojo prisrčno obliko ter enostavno uporabo.


Vse novinke se lahko tokrat opogumite, in preizkusite pripomoček, ki se ga upravlja zgolj z enim gumbkom, ter nudi neverjetno orgazmično doživetje. Ukrivljena glava stimulatorja je namenjena hitremu dostopanju do vašega klitorisa, in maksimalni stimulaciji najbolj občutljivih kotičkov. Njegova posebnost je tlačno valovanje, ki ustvarja prav posebne občutke med uporabo, izbirali pa boste lahko med kar 11 različnimi programi vibriranja. Z njegovim tihim sistemom bo Satisfyer Pro Penguin postal vaš najljubši pripomoček, ki se mu boste lahko povsem diskretno posvetili tudi takrat, ko ne boste sami. Izberite svojega priročnega pingvinčka, in uživajte v novi izkušnji, ki prinaša veliko več užitkov, kot ste jih kadarkoli doživeli.

Prisrčen in uporaben, to je pripomoček, ki bo navdušil vsako uporabnico. Vsaka njegova krivulja ima poseben namen, da vam olajša uporabo, ter obenem maksimalno stimulira klitoris. Stimulator je zaradi svojega izjemno enostavnega sistema primeren tako za novinke, kakor tudi mojstrice pri uporabi erotičnih pripomočkov.

 

Zakaj Satisfyer Pro Penguin?

 

  • Prisrčna oblika
  • Visoko kvalitetni, telesu prijazni materiali
  • Vodoodpornost
  • Enostavna uporaba
  • Ergonomska oblika za maksimalno stimulacijo
  • 11 vibracijskih programov
  • Tlačno valovanje
  • USB polnjenje
  • Tihi sistem

 

 

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in je primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer
VelikostOd 10 do 15 cm
Dodatno

Velikost: 12,5 cm x 2,5 cm

Napajanje: USB

MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Penguin
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki