KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Plus Vibration

Bi radi spoznali pripomoček, ki vam bo v sekundi pospešil utrip? Klitoralni stimulator Satisfyer Pro Plus Vibration namreč premore prav to! Družini najbolj priljubljenih stimulatorjev za ženske Satisfyer, se je tokrat pridružil edinstveni član, ki združuje tako zaželene tlačne valove, kakor tudi čutne vibracije. Stimulator po obliki spominja na avstralski bumerang – Ko ga boste imeli enkrat v roki, se bo vedno vrnil h vam. V celoti je izdelan iz svilnato gladkega silikona, ki je povsem telesu prijazen. Uživali boste lahko v 10 različnih vibracijskih programih, vse od nežnega pulziranja, do prave ekstaze užitkov. Klitoralni stimulator Satisfyer Pro Plus ima ergonomsko obliko, ki se bo popolno prilegala prav vsaki ženski uporabnici. Ta prefinjeni pripomoček pa vam bo lahko družbo delal tudi med podvodnimi aktivnostmi. Izberite napredno oblikovani stimulator Satisfyer, pri katerem so orgazmi vedno zagotovljeni!
Redna cena 59,99 € Akcijska cena 49,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY027
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 49,19 €

Bi radi spoznali pripomoček, ki vam bo v sekundi pospešil utrip? Klitoralni stimulator Satisfyer Pro Plus Vibration namreč premore prav to!

Družini najbolj priljubljenih stimulatorjev za ženske Satisfyer, se je tokrat pridružil edinstveni član, ki združuje tako zaželene tlačne valove, kakor tudi čutne vibracije. Stimulator po obliki spominja na avstralski bumerang – Ko ga boste imeli enkrat v roki, se bo vedno vrnil h vam. V celoti je izdelan iz svilnato gladkega silikona, ki je povsem telesu prijazen. Uživali boste lahko v 10 različnih vibracijskih programih, vse od nežnega pulziranja, do prave ekstaze užitkov. Klitoralni stimulator Satisfyer Pro Plus ima ergonomsko obliko, ki se bo popolno prilegala prav vsaki ženski uporabnici. Ta prefinjeni pripomoček pa vam bo lahko družbo delal tudi med podvodnimi aktivnostmi. Izberite napredno oblikovani stimulator Satisfyer, pri katerem so orgazmi vedno zagotovljeni!

Klitoralni stimulator Satisfyer Pro Plus se od svojih predhodnikov razlikuje tako v prenovljeni obliki, kakor tudi funkcijah. Največjo spremembo pa ponuja v vibracijah, ki so dodane priznanemu tlačnemu valovanju. V kolikor si želite dobro poznan Satisfyer občutek, a obenem še vedno želite občutiti tudi klasične vibracije, je to izdelek za vas! Stimulator je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno teksturo. Njegova uporaba je enostavna, vsekakor pa tudi orgazmična. Brez dvoma je to najbolj priljubljeno podjetje med ženskimi uporabnicami!

  • Ergonomska oblika
  • Tlačno valovanje + vibracije
  • 2 motorja
  • 10 različnih vibracijskih programov in 11 funkcij zračnega valovanja
  • 100% vodoodporen
  • USB polnjenje
  • Žametno gladek silikon

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Air
Material Silikon
Dolžina 15 cm
Širina 3,5 cm
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Bela
Število motorjev 2
Načini vibracij 11 intenzivnosti tlačnih valov in 10 vibracijskih programov
Stimulira Klitoris, bradavičke
Navodila za uporabo

Upute za korištenje

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Plus Vibration
Vaša ocena
Top prodajni artikli