KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Traveler

Poletite visoko in doživite neverjetne erotične občutke, ki jih ponuja le en in edini Satisfyer Pro Traveler! Tukaj je edinstveni pripomoček za ženske, ki vas bo lahko spremljal na vsakem koraku. Priljubljeni Satisfyer Pro je namreč dobil miniaturno različico, ki navdušuje s prestižnim in diskretnim izgledom, ki je še posebej primeren za potovanja. V vaši torbici se bo popolnoma skril, medtem, ko vam bo v potovalki ostal dodatni prostor za vaša najljubša oblačila. Kljub njegovi majhni velikosti pa vas bo ta pripomoček vsekakor popeljal do najboljših vrhuncev. Ponuja namreč kar 11 različnih nastavitev, ki se bodo ujemale z vsakim vašim razpoloženjem. Vzemite ga s sabo, in doživite sedma nebesa na vsakem koraku!
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SATISFY032

Poletite visoko in doživite neverjetne erotične občutke, ki jih ponuja le en in edini Satisfyer Pro Traveler! 

   

 

Tukaj je edinstveni pripomoček za ženske, ki vas bo lahko spremljal na vsakem koraku. Priljubljeni Satisfyer Pro je namreč dobil miniaturno različico, ki navdušuje s prestižnim in diskretnim izgledom, ki je še posebej primeren za potovanja. V vaši torbici se bo popolnoma skril, medtem, ko vam bo v potovalki ostal dodatni prostor za vaša najljubša oblačila. Kljub njegovi majhni velikosti pa vas bo ta pripomoček vsekakor popeljal do najboljših vrhuncev. Ponuja namreč kar 11 različnih nastavitev, ki se bodo ujemale z vsakim vašim razpoloženjem. Vzemite ga s sabo, in doživite sedma nebesa na vsakem koraku!

  

Zakaj je tako edinstven?

Če se sprašujete zakaj je Satisfyer Pro Traveler tako čaroben, vas bo razveselila novica, da je popolnoma drugačen od drugih pripomočkov. Satisfyer namreč ne povzroča klasičnih vibracij, ampak ustvarja revolucionarne učinke sesanja in vibriranja, ki vas bodo v trenutku popeljali do orgazmov. Ergonomsko oblikovana skodelica, bo popolnoma objela klitoris, in ustvarjala maksimalen pritisk na vašo najbolj občutljivo točko. Izbirale boste lahko med 11 funkcijami, vse od nežnih do močnih učinkov. Vaše popotovanje do najboljšega vrhunca pa bo popolnoma neopazno, saj je stimulator izjemno diskreten in tih. 

  

   

Oblikovan tako, da ga boste lahko vedno nosile s seboj

Ustvarjalci so iskali načine kako ustvariti izdelek, ki bo združeval tako zmogljivost kot tudi praktičnost. Z izdelkom Satisfyer Pro Traveler so vsekakor uspeli najti popolno formulo! Elegantne linije s kovinskimi dodatki omogočajo prestižen izgled, in obenem izjemno diskretno oblikovanje. Lahko ga boste nosile kar v torbici, in se bo popolnoma ujemal z preostalimi izdelki. Ali pa ga boste priložile v potovalko, kjer ne bo zasedal skoraj nič prostora.. Kar pomeni več oblačil v potovalki! Satisfyer Pro Traveler je vaš popoln sopotnik!

     

Lastnosti:

 • Ergonomska oblika za maksimalno stimulacijo
 • 11 funkcij 
 • Tih in diskreten pripomoček
 • Edinstvena stimulacija
 • Razkošen izgled
 • Potovalna velikost
 • 100% vodoodporen
 • USB polnjenje 
 • Enostavna uporaba
 • Pripelje do vrhunca v zelo hitrem času
 •     

Uporabnice so za svetovno znane ženske revije kot so Cosmopolitan, Glamour, Shape,.. o Satisfyer Pro Traveler povedale:

'' Predstavljajte si kako vas partner oralno zadovoljuje, in užitke pomnožite s 100.. Noro! ''

'' Pripravite se, da se bo vaše spolno življenje popolnoma spremenilo! ''

'' Pripelje te do orgazma v rekordnem času! '' 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Air
Velikost Od 10 do 15 cm
Material Silikon
Napajanje USB
Primerno za Ženske
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Bela
Število motorjev 1
Načini vibracij 11
Stimulira Klitoris, bradavičke
Navodila za uporabo

Upute za korištenje

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro Traveler
Vaša ocena
Top prodajni artikli