KLITORALNI STIMULATOR Shi/Shi Union Girl/Girl Vibe

♀ + ♀ = Vibrator Shi/Shi, ki združuje vse ženske pare! Klitoralni stimulator Shi/Shi je vrhunski pripomoček, ki je namenjen za uporabo v paru – In to ženskemu! Stimulator je namreč oblikovan tako, da združuje stimulator z dvojnimi stranicami ter dvojnimi daljinskimi upravljalniki. Dva močna in neodvisna vibracijska motorja prinašata globoke vibracije katere hitrosti boste nastavili poljubno. Mehko silikonsko ohišje se popolno prilega vsaki uporabnici posebej, in se giba sinhrono z njenimi gibi. Klitoralni stimulator ima posebno izbočeno linijo, ki omogoča precizno stimulacijo klitorisa. Namestite na pravo točko in uživajte v eksploziji užitkov!
Redna cena 99,99 € Akcijska cena 59,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0735
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 69,99 €

♀ + ♀ = Vibrator Shi/Shi, ki združuje vse ženske pare!

 

 

Klitoralni stimulator Shi/Shi je vrhunski pripomoček, ki je namenjen za uporabo v paru – In to ženskemu! Stimulator je namreč oblikovan tako, da združuje stimulator z dvojnimi stranicami ter dvojnimi daljinskimi upravljalniki. Dva močna in neodvisna vibracijska motorja prinašata globoke vibracije katere hitrosti boste nastavili poljubno. Mehko silikonsko ohišje se popolno prilega vsaki uporabnici posebej, in se giba sinhrono z njenimi gibi. Klitoralni stimulator ima posebno izbočeno linijo, ki omogoča precizno stimulacijo klitorisa. Namestite na pravo točko in uživajte v eksploziji užitkov!

Klitoralni stimulator Shi/Shi je pripomoček, ki bo navdušil ženske, ki rade uživajo v družbi svoje boljše – nežne polovice. Stimulator bo obenem poskrbel za obojestransko stimulacijo, in tudi neodvisne vibracije. Proizvajalec se namreč zaveda, da vsaka posameznica potrebuje ločen daljinski upravljalnik saj le tako lahko najhitreje doseže veliki 'O'. Njegove prestižne linije v kombinaciji z roza barvo pa bodo osvojile tudi vaše estetsko telo.

Izdelek je v celoti vodoodporen!

Stimulator je izdelan iz gladkega in mehkega silikona, ki je popolnoma telesu prijazen.

Uživajta skupaj v družbi revolucionarnega klitoralnega stimulatorja Shi/Shi!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA New Sensations Novelties
Dodatno Baterijski vložek: 4 x AA (Niso priloženi)
Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Shi/Shi Union Girl/Girl Vibe
Vaša ocena
Top prodajni artikli