KNJIGA Učinek medenih tednov

Spomnite se najlepšega ljubezenskega razmerja v svojem življenju – tistega, ki vam je povsem spodneslo tla pod nogami. Ljubila sta se dneve in noči, nista bila lačna, komaj kdaj vaju je zažejalo in imela sta neskončno energije: učinek medenih tednov, ki naj bi trajal večno. Žal se medeni tedni pogosto izrodijo v vsakodnevno pričkanje, mogoče ločitev ali zgolj toleriranje.
22,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
50

Spomnite se najlepšega ljubezenskega razmerja v svojem življenju – tistega, ki vam je povsem spodneslo tla pod nogami.

 

Ljubila sta se dneve in noči, nista bila lačna, komaj kdaj vaju je zažejalo in imela sta neskončno energije: učinek medenih tednov, ki naj bi trajal večno. Žal se medeni tedni pogosto izrodijo v vsakodnevno pričkanje, mogoče ločitev ali zgolj toleriranje.

Dobra novica je, da ni nujno tako. Bruce H. Lipton, avtor uspešnice Biologija prepričanj, v svoji najnovejši knjigi pojasni, kako lahko ustvarite učinek medenih tednov, pa tudi, kako ga uničite. Ko boste vedeli, kako ste ga ustvarili in kako ste ga izgubili, boste prenehali javkati nad slabo karmo v odnosih in podobno kot on oblikovali trajno srečen odnos, ki temelji na ljubezni, sodelovanju in sporazumevanju.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPrimus
Dodatno

Vezava: mehka, 14 x 22cm.

Število strani: 157

Jezik: prevedeno v Slovenščino.

Avtor: Bruce H. Lipton

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KNJIGA Učinek medenih tednov
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki