Product was successfully added to your shopping cart.

EKSKLUZIVNA KODA ZA 10% POPUST NA CELOTEN NAKUP

Trenutno imamo v ponudbi več kot 3100 artiklov na zalogi, preko 120 novih izdelkov, več 500 artiklom pa smo znižali cene do -60%!

Podrobnosti o nakupu: Ob zaključku naročila vpišite v okno UPORABI KUPON kodo POMLAD2020 (Velike črke brez presledka), in potem kodo potrdite s klikom na istoimenski gumb. Sistem vam bo avtomatično odštel 10% popust na izbrane izdelke v košarici.

V naslednji kategoriji si lahko ogledate artikle v akciji do -60%: Kategorija popusti do -60%

 

 

POMEMBNO OBVESTILO

Obveščamo vas, da je osebni prevzem ponovno omogočen na sedežu podjetja v Škofji Loki. Pri osebnem prevzemu je obvezna uporaba lastne zaščitne maske. Ob vstopu si prosim razkužite roke z razkužilom, ki vam je na voljo ob vstopu v prevzemno mesto.

Zaradi skrajšanega delovnega časa Pošte Slovenije bodo naročila odposlana na isti dan v kolikor bodo oddana do 14 ure. Do preklica smo dosegljivi na 080 12 99 oziroma 031 397 946 ali info@sveterotike.si vsak delovnik od 8 – 15 ure. 

Svetujemo vam, da se v trenutni situaciji poslužujete dostave na dom ali dostave v paketomate Pošte Slovenije in plačila po predračunu ali s kreditnimi karticami. V kolikor boste izbrali plačilo po predračunu ali s kreditno kartico vam Pošta Slovenije omogoča, da se z uslužbencem dogovorite za vročanje naročila na dom brez fizičnega kontakta na vnaprej dogovorjenem mestu (pred vhodom, na terasi, na balkonu, pred garažo, ipd.).Trenutno dostava na dom z odkupnino ni možna! V kolikor boste izbrali to možnost boste prejeli obvestilo o prispeli pošiljki, naročilo pa bo možno prevzeti izključno na pošti.

Dostava z odkupnino je še vedno mogoča na vseh bencinskih servisih PETROL s katerimi ima Pošta Slovenije pogodbo.

Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa.