KOMPLET Alia

Večer je, zunaj tišina miri svet, vaša notranjost pa gori z energijo poletnega sonca, ki se napaja z ognjem izbrančevega poželenja! Kako je prišlo do tega? Oblečene ste bile v komplet Alia, iz čiste drznosti stkan kos erotičnega oblačila, namenjenega točno tem trenutkom.
Redna cena 24,99 € Akcijska cena 17,49 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LC17211-S/L

Večer je, zunaj tišina miri svet, vaša notranjost pa gori z energijo poletnega sonca, ki se napaja z ognjem izbrančevega poželenja!

 

Kako je prišlo do tega? Oblečene ste bile v komplet Alia, iz čiste drznosti stkan kos erotičnega oblačila, namenjenega točno tem trenutkom. Je delo priznanega evropskega proizvajalca tovrstega tekstila Livia Corsetti in se lahko, poleg že omenjene drznosti, pohvali še z izjemno kvaliteto izdelave.

Komplet sestoji iz kratke mrežaste oblekice. Oblekica je popolnoma oprijeta, krasijo jo sofisticirani vzorci, ki se jim na različnih mestih pridružijo cvetlične poslikave. Po sredini jo preči luknjičasta tkanina in ji vdihne fatalno zapeljiv pridih, ki je stopnjevan do vrhunca še s strani njene črne barve.

Materiali poskrbijo za tesno prileganje različnim postavam in obenem zagotavljajo najvišjo mero udobja ob nošenju.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALivia Corsetti
VelikostiEnotna S/L
DodatnoMaterial: 90% poliamid, 10% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Alia
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki