KOMPLET Toy Joy Amazing Pleasure

Kje se konča vaša domišljija? Komplet Amazing Pleasure bo preizkušal meje! Komplet vsebuje kar 10 pripomočkov s katerimi boste lahko preizkusili vse vrste draženja. Popeljal vas bo vse od predigre, erotičnega draženja, do vročih zaključkov. Ko bosta odprla komplet Amazing Pleasure bo pred vama veliko različnih vrst erotičnega draženja. V predigri si bosta lahko privoščila nežno (ali grobo) šeškanje, lahko pa tudi žgečkanje čutov, medtem, ko bo soba ovita v misteriozni maski, ljubezen pa vpeta v lisice. Iz čutne predigre pa se bosta lahko odpeljala do vroče predstave kjer nastopajo erekcijski obroček, podaljšek, vaginalne kroglice, vibrator in še mnogi drugi pripomočki.. Vse to pa vas popelje do sanjskega zaključka, ki ga ne bosta nikoli pozabila.. Vse to v paru!
54,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10432

Kje se konča vaša domišljija? Komplet Amazing Pleasure bo preizkušal meje!

 

Komplet vsebuje kar 10 pripomočkov s katerimi boste lahko preizkusili vse vrste draženja. Popeljal vas bo vse od predigre, erotičnega draženja, do vročih zaključkov. Ko bosta odprla komplet Amazing Pleasure bo pred vama veliko različnih vrst erotičnega draženja. V predigri si bosta lahko privoščila nežno (ali grobo) šeškanje, lahko pa tudi žgečkanje čutov, medtem, ko bo soba ovita v misteriozni maski, ljubezen pa vpeta v lisice. Iz čutne predigre pa se bosta lahko odpeljala do vroče predstave kjer nastopajo erekcijski obroček, podaljšek, vaginalne kroglice, vibrator in še mnogi drugi pripomočki.. Vse to pa vas popelje do sanjskega zaključka, ki ga ne bosta nikoli pozabila.. Vse to v paru!

V erotiki je veliko načinov draženja, ki pa ni nujno, da so v prvi vrsti neposredni. Poleg intimnih predelov namreč telo skriva kar nekaj erogenih con s katerimi lahko doživite enako intenzivno ekstazo. S kompletom Amazing Pleasure boste s kančkom domišljije lahko raziskovali tudi ostale čute.. In to skupaj!

 

Komplet Amazing Pleasure vsebuje:


- Bič za šeškanje/žgečkanje: Na eni strani bolj groba igra, na drugi pa nežna.. Stran si boste lahko izbrali sami. Ta edinstveni pripomoček ima srce s katerim si lahko privoščita nagajivo šešekanja, medtem, ko lahko požgečkata svoje čute. To je pripomoček, ki lahko poskrbi za vsako razpoloženje.

- Maska za oči: Zakaj bi bili vedno pripravljeni na vsak korak, ko pa se lahko prepustite neznanemu. Z masko za oči bo vsak dotik še bolj razburljiv, saj ga ne boste pričakovali.

- Erotične lisice: Občutek, ko prepustite kontrolo osebi, ki ji zaupate je neverjeten. Kvalitetne erotične lisice v kompletu vam omogočajo prav to. Prilagodljivi zapenci in kvaliteten mehek material vam omogočajo popolno udobje. S snemljivo verigo boste lahko lisice pripeli na poljubne površine.

- Ščipalec/stimulator bradavičk: Z draženjem bradavičk boste odkrivali nove občutke. V kompletu je priložen kvaliteten stimulator bradavičk, ki ima povsem nastavljive zapence. 

- Vibracijski jajček: Vibracijski jajček je praktičen pripomoček, ki je še posebej primeren tudi za predigro. S čutno stimulacijo klitorisa se bo namreč vaša draga še bolj sprostila. Jajček ima upravljalnik, ki omogoča več hitrosti vibracij.

- Vaginalne kroglice: Dvojne vaginalne kroglice ne le, da izboljšajo splošno zdravje, prinašajo tudi veliko stimulativnih učinkov. S krepenjem mišic medeničnega dna pa boste dosegle bolj čvrsto vagino, ter močnejše orgazme. Nekaj kar bo navdušilo oba!

- Rebrasti vibrator: Posebno zaobljen vibrator z rebrastimi detajli po celotni dolžini ima več hitrosti vibracij. Njegova oblika omogoča popolno stimulacijo, medtem ko gladka tekstura dodatno draži čute. Vibrator se lahko uporablja tako za vaginalno kakor tudi analno stimulacijo. 

- Podaljšek penisa: Vaš penis se lahko spremeni v rebrasto zabavo z edinstvenim podaljšom v črni barvi. Izdelan iz fleskibilnega materiala se bo povsem prilegal vašemu penisu. Po celotni površini ga krasijo rebrasti izbočeni detajli, ki bodo stimulirali notranjost vagine. 

- Vibracijski erekcijki obroček: Trdne erekcije + stimulacija.. To vam omogoča vibrajoči obroček. Erekcijski obroček je izdelan iz prilagodljivega materiala in ima na vrhu vibracijski nastavek, ki bo stimuliral klitoris. Oboroček ohranja trdnost erekcije ter poveča vzdržljivost.

- Analni čep: Ergonomsko oblikovan analni čep je pika na i za vse, ki radi raziskujejo svoje občutke. Posebno držalo omogoča enostavno vstavljanje čepka, medtem ko zaobljena oblika draži notranjost. Analni čep je izdelan iz kvalitetnega materiala s prijetno žametno teksturo. Uporablja pa ga lahko tako moški kakor tudi ženska. 

+ Listi vrtnice: Nič ni bolj romantično kakor posuto cvetje, ki bo očaralo vsako damo. Listi vrtnic lahko nakazujejo pot, ali pa jih posujete kar po postelji. Odnosi bodo polni ljubezni in romantike!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Toy Joy 2019
Dodatno

Material: ABS, TPE, TPR, Silikon, PU usnje, kovina

Baterijski vložek: 3 x AA (Niso priloženi)

Material Mešanica
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Toy Joy Amazing Pleasure
Vaša ocena
Top prodajni artikli