KOMPLET Bad Kitty Red Gigant

Ste bili poredni? Potem boste kaznovani s posebno erotično izkušnjo! Komplet Bad Kitty prinaša veliko zanimivih trenutkov v svetu fetiš užitkov. Komplet je sestavljen iz osmih visoko kvalitetnih kosov v prijetnem rdečem odtenku. Preizkusili boste lahko vse od skrivnostnih občutkov, do nežnega ali grobega šeškanja, ter bondage užitkov. Komplet Bad Kitty namreč vsebuje masko za oči, bič, bondage trakove ter ball gag. Izberite komplet, ki bo iz vas izvabil veliko poredne domišljije in užitkov v dvoje.
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
ORION00176

Ste bili poredni? Potem boste kaznovani s posebno erotično izkušnjo!

 

Komplet Bad Kitty prinaša veliko zanimivih trenutkov v svetu fetiš užitkov. Komplet je sestavljen iz osmih visoko kvalitetnih kosov v prijetnem rdečem odtenku. Preizkusili boste lahko vse od skrivnostnih občutkov, do nežnega ali grobega šeškanja, ter bondage užitkov. Komplet Bad Kitty namreč vsebuje masko za oči, bič, bondage trakove ter ball gag. Izberite komplet, ki bo iz vas izvabil veliko poredne domišljije in užitkov v dvoje.

Komplet Bad Kitty je izdelan iz prvovrstnih trpežnih materialov, ki omogočajo brezskrbno igranje. S kančkom domišljije lahko preizkušate nove načine draženja, vse od nežnega do bolj grobega doživetja. Komplet je idealen za vse, ki uživajo v različnih fetiš užitkih. 

 

Komplet Bad Kitty Red Gigant vsebuje:


1 x Maska za oči, ki je posebej oblazinjena, da onemogoča vid

1 x Nastavljiv najlonski trak, ki ga lahko poljubno povežete z manšetami in tako onemogočite gibanje 

4 x Podložene manšete z zapenci, ki nudijo udobje in popolno bondage izkušnjo. Poljubno jih lahko pritrdite na zapestje, gležnje,..

1 x Ball gag, ki ima nastavljivo dolžino ter črno kroglico

1 x Usnjen bič za popolno šeškanje (Dolžina 26 cm)

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Orion
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Bad Kitty Red Gigant
Vaša ocena
Top prodajni artikli