KOMPLET Bound To Please Silicone Colar And Lead

Za vse ljubitelje fetiš igre vlog predstavljamo kvalitetni komplet ob katerem boste lahko prave domine. Komplet je sestavljen iz črne ovratnice, ki je izdelana iz silikona, ter svinčenega povodca s pomočjo katerega boste lahko imeli popolno kontrolo nad podložnikom. Komplet Bound To Please Silicone Colar And Lead odlikujejo kvalitetna izdelava, ter prilagodljiv dizajn z 8 luknjami, ki omogoča, da bo ustrezal vsakemu uporabniku. Ovratnico se lahko nosi v kombinaciji z povodcem, ali pa tudi brez. Izberite komplet s pomočjo katerega vam ne bo nikoli ušel izpod nadrzora!
Redna cena 36,99 € Akcijska cena 29,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10529
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 31,44 €

Za vse ljubitelje fetiš igre vlog predstavljamo kvalitetni komplet ob katerem boste lahko prave domine.

 

Komplet je sestavljen iz črne ovratnice, ki je izdelana iz silikona, ter svinčenega povodca s pomočjo katerega boste lahko imeli popolno kontrolo nad podložnikom. Komplet Bound To Please Silicone Colar And Lead odlikujejo kvalitetna izdelava, ter prilagodljiv dizajn z 8 luknjami, ki omogoča, da bo ustrezal vsakemu uporabniku. Ovratnico se lahko nosi v kombinaciji z povodcem, ali pa tudi brez. Izberite komplet s pomočjo katerega vam ne bo nikoli ušel izpod nadrzora!

Komplet Bound To Please Silicone Colar And Lead je primeren tudi za vegeterijance ter vegane, in je v celoti hipoalergen.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bound To Please
Dodatno

Material: Silikon, Svinec

Velikost: Prilagodljiva

Material Mešanica
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Bound To Please Silicone Colar And Lead
Vaša ocena
Top prodajni artikli