KOMPLET Passion Carolyn

Pokažite svoje zapeljivo oprsje, z drznim kompletom Carolyn! Za vse dame, ki si upajo, a bi obenem še vedno rade pokazale svojo elegantno plat, je na voljo komplet, ki bo buril domišljijo. Komplet Carolyn je namreč sestavljen iz nedrčka z odprtimi košaricami, ki nudi potrebno podporo, a obenem razkriva vaše poželjive prsi. Na spodnjem delu pa ga sestavlja pas za nogavice z priloženimi trakovi, ki jih lahko pripnete na poljubne nogavice, ter tanga hlačk, ki zaključijo to zapeljivo celoto. Tokrat se vama obeta zelo posebna noč!
Nizko kot 21,99 € Redna cena 43,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
KOM CAROLYN S/M

Pokažite svoje zapeljivo oprsje, z drznim kompletom Carolyn!

 

Za vse dame, ki si upajo, a bi obenem še vedno rade pokazale svojo elegantno plat, je na voljo komplet, ki bo buril domišljijo. Komplet Carolyn je namreč sestavljen iz nedrčka z odprtimi košaricami, ki nudi potrebno podporo, a obenem razkriva vaše poželjive prsi. Na spodnjem delu pa ga sestavlja pas za nogavice z priloženimi trakovi, ki jih lahko pripnete na poljubne nogavice, ter tanga hlačk, ki zaključijo to zapeljivo celoto. Materiali kompleta so vrhunski, saj je izdelan iz elastičnega satena, ter detajli španskega plena. Tokrat se vama obeta zelo posebna noč!

Materiali kompleta so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion
DodatnoMaterial: 77% Poliamid, 14% Viskoza, 19% Elastan
MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Vključene hlačkeDa
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Passion Carolyn
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli