KOMPLET Darkness Bondage Door Cuffs

Naj vaša vrata postanejo takojšnja zabava! Komplet Darkness Door Cuffs vključuje trakove z manšetami za zapestja ter dve akrilni cevi, ki jih boste namestili na vrh odprtih vrat in tako lahko brezskrbno uživali, ko se ta zaprejo in zaklenejo. Manšete za zapestja so mehke in imajo nastavljivo širino. Zavežite zapestja in prepustite svoje telo izbrancu.
34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
D-226697

Naj vaša vrata postanejo takojšnja zabava!

   

Komplet Darkness Door Cuffs vključuje trakove z manšetami za zapestja ter dve akrilni cevi, ki jih boste namestili na vrh odprtih vrat in tako lahko brezskrbno uživali, ko se ta zaprejo in zaklenejo. Manšete za zapestja so mehke in imajo nastavljivo širino. Zavežite zapestja in prepustite svoje telo izbrancu.

Dve akrilni cevi, pritrjeni na konce močnih najlonskih trakov, lahko namestite na vrh odprtih vrat, da zagotovite, da je vaš partner varno pritrjen, ko so vrata zaprta in zaklenjena.

Na nasprotnem koncu najlonskih trakov sta dve lisici, ki varno ovijeta vsako zapestje in imata popolnoma nastavljive zaklepne obroče iz nerjavečega jekla, kar omogoča popolno prileganje.

    

  • Komplet lisic za zapestja za vrata
  • Akrilne cevi, ki jih zataknete na vrh vrat
  • Varno in trpežno
  • Prilagodljive manšete za zapestja 
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADarkness
MaterialMešanica
Sestavanajlon, neopren
Primerno zaPare
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Darkness Bondage Door Cuffs
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki