KOMPLET FF Lovers Fantasy Kit

Za vse ljubimce predstavljamo komplet s katerim si lahko izpolnete vse vaše fantazije. Lovers Fantasy Kit je sestavljen iz treh nagajivih pripomočkov s katerimi si boste zagotovo popestrili skupne večere v dvoje. V njem boste našli kovinske erotične lisice z dvema ključkoma, usnjeni črni bič, ter masko, ki bo prekrila vaše oči ter vas popeljala v neznano. Naj vajine posteljne dogodivščine postanejo divje ter strastne.
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PIPE210700

Za vse ljubimce predstavljamo komplet s katerim si lahko izpolnete vse vaše fantazije.

 

Lovers Fantasy Kit je sestavljen iz treh nagajivih pripomočkov s katerimi si boste zagotovo popestrili skupne večere v dvoje. V njem boste našli kovinske erotične lisice z dvema ključkoma, usnjeni črni bič, ter masko, ki bo prekrila vaše oči ter vas popeljala v neznano. Naj vajine posteljne dogodivščine postanejo divje ter strastne.

Če v spalnici potrebujete malce popestritve, ki bo ponovno razvnela strasti med vama, je komplet Lovers Fantasy Kit prava izbira za vas. Pripomočki, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši spalnici, so tokrat združeni v priročnem kompletu, katerega ime razkriva, da vaše fantazije po tem doživetju ne bodo več ostale skrite. Praktične kovinske lisice od katerih ključe bo imel le en partner, usnjeni bič za malce bolj drzno igro, ter preveza za čez oči, ki bo stopnjevala navdušenje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFetish Fantasy Series
DodatnoMaterial: Plastika, Vinil
MaterialMešanica
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET FF Lovers Fantasy Kit
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki