KOMPLET Harmony Leopard

Ssprostite svojo notranjo divjo plat z maljivim kompletom Harmony Leopard. Komplet Harmony je mojstrovina čutnosti, ki združuje eleganco nežnega prepletanja čipk z privlačnostjo očarljivega leopardjega potiska. Zapleteni čipkasti detajli čudovito poudarijo vaše obline, medtem ko eksotični leopardji vzorec kompletu doda pridih neukročene skrivnosti. Ta zlitek elegance in divjine ustvarja resnično edinstven in očarljiv stil, ki bo zagotovo osupnil vsakogar, ki vas bo opazil. Prilagodljivost je ključna pri spodnjem perilu in komplet Harmony to odlično razume. Nastavljive naramnice zagotavljajo popolno prileganje večini tipov postave, kar vam omogoča, da se počutite udobno in samozavestno vso noč. Navzkrižno prepleteno hrbtišče doda dodaten element spletke, saj dražljivo razkrije ravno toliko kože, da bo vaša partnerjeva domišljija divjala. Hlačke z visokim pasom so izdelane s skrbno pozornostjo do detajlov, imajo nežno čipkasto obrobo, ki vašemu kompletu doda pridih elegance. Oblika z visokim pasom ne le brezhibno poudari vaše obline, temveč zagotavlja tudi laskavo silhueto, ob kateri se boste počutili kot boginja. Sprejmite dramo, intenzivnost in čisto vznemirjenje, ki ga komplet Harmony prinaša v vaše intimne trenutke. Naj eleganten živalski potisk zaneti ogenj v vas in dovolite, da izvrstne čipke zapeljejo vaše čute. S kompletom Harmony imate v rokah moč ustvarjanja trenutkov, ki se vam bodo za vedno vtisnili v spomin.
Nizko kot 25,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC35172-20-S, LC35172-20-M, LC35172-20-L

Ssprostite svojo notranjo divjo plat z maljivim kompletom Harmony Leopard.

   

Komplet Harmony je mojstrovina čutnosti, ki združuje eleganco nežnega prepletanja čipk z privlačnostjo očarljivega leopardjega potiska. Zapleteni čipkasti detajli čudovito poudarijo vaše obline, medtem ko eksotični leopardji vzorec kompletu doda pridih neukročene skrivnosti. Ta zlitek elegance in divjine ustvarja resnično edinstven in očarljiv stil, ki bo zagotovo osupnil vsakogar, ki vas bo opazil.

Prilagodljivost je ključna pri spodnjem perilu in komplet Harmony to odlično razume. Nastavljive naramnice zagotavljajo popolno prileganje večini tipov postave, kar vam omogoča, da se počutite udobno in samozavestno vso noč. Navzkrižno prepleteno hrbtišče doda dodaten element spletke, saj dražljivo razkrije ravno toliko kože, da bo vaša partnerjeva domišljija divjala.

Hlačke z visokim pasom so izdelane s skrbno pozornostjo do detajlov, imajo nežno čipkasto obrobo, ki vašemu kompletu doda pridih elegance. Oblika z visokim pasom ne le brezhibno poudari vaše obline, temveč zagotavlja tudi laskavo silhueto, ob kateri se boste počutili kot boginja.

Sprejmite dramo, intenzivnost in čisto vznemirjenje, ki ga komplet Harmony prinaša v vaše intimne trenutke. Naj eleganten živalski potisk zaneti ogenj v vas in dovolite, da izvrstne čipke zapeljejo vaše čute. S kompletom Harmony imate v rokah moč ustvarjanja trenutkov, ki se vam bodo za vedno vtisnili v spomin.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2024
Material Poliester
Temperatura pranja 30°C ročno pranje
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Sestava 95% poliester, 5% elastan
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Harmony Leopard
Vaša ocena