KOMPLET Toy Joy JFY Luxe Box No. 5

Komplet Jfy Luxe Box No. 5 je prestižno darilo za ljubimce, ki si želijo vse. Črna tematika doda prefinjenost celotnemu kompletu, ki pa vsebuje vznemirljive izdelke najboljše kakovosti. V kompletu se skrivajo kovinske erotične lisice posute z diamanti za posebno stilsko obarvano zavezovanje, črni pernati žgečkljivec, vrhunski vibrator iz silikona ter nevtralni lubrikant za spolzko dogodivščino. Izberite senzualni komplet, ki izkazuje brezčasno eleganco, in omogoča veliko zabavnih užitkov v dvoje.
69,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10437

Komplet Jfy Luxe Box No. 5 je prestižno darilo za ljubimce, ki si želijo vse.

 

Črna tematika doda prefinjenost celotnemu kompletu, ki pa vsebuje vznemirljive izdelke najboljše kakovosti. V kompletu se skrivajo kovinske erotične lisice posute z diamanti za posebno stilsko obarvano zavezovanje, črni pernati žgečkljivec, vrhunski vibrator iz silikona ter nevtralni lubrikant za spolzko dogodivščino. Izberite senzualni komplet, ki izkazuje brezčasno eleganco, in omogoča veliko zabavnih užitkov v dvoje.

Najboljši materiali in stilsko dodelan izgled v črni barvi vas bosta popolnoma prevzela. Vse od porednih igric z lisicami, do nežnega draženja z žgečkljivcem.. Privoščita si zabavne igrice v dvoje in ponovno zanetita ogenj v spalnici. Komplet Jfy Luxe Box No. 5 se lahko pohvali s kvalitetno izdelavo in premium materiali. 

 

Komplet Jfy Luxe Box No. 5 vsebuje:


- Erotične lisice z diamanti

Nič bolj ne izkazuje prestiža kakor svetlikajoči diamanti. To so erotične lisice s pravim preobratom! Trdne kovinske lisice namreč po celotni površini krasijo majhni diamantki, ki se bodo odlično podali h vaši elegantni podobi. Priklenite svojo ljubezen in uživajte v čutnih poljubih, ki jih bo kontroliral le vaš izbranec.

- Pernati žgečkljivec v črni barvi

Občutite pravo draženje z mehkim pernatim žgečkljivcem, ki bo še posebej zanimiv v kombinaciji z lisicami. Mehko črno perje bo nežno božalo vaše čute in vam omogočilo vznemirljivo predigro. 

- Črni elegantni vibrator

Vrhunski črni vibrator je izdelan iz 100% silikona in ima neverjetno gladko žametno teksturo. Po dolžini ima posebne izbočene detajle, ki omogočajo dodatno stimulacijo. Rahlo zaobljen dizajn s svetlečim držalom omogoča intenzivno uporabo, ki vas bo popeljala v ekstazo.

- Lubrikant na vodni osnovi

Da bodo vaši odnosi potekali gladko poskrbi nevtralni lubrikant na vodni osnovi. Lubrikant je primeren tako za klasično uporabo v paru, kakor tudi v kombinaciji z vsemi pripomočki. Njegova tekstura je gladka in ne pušča lepljivih madežev. V kompletu pa ga boste 100 ml. 

 

Naj se erotično raziskovanje v dvoje nikoli ne konča.. Izberita prestižen komplet, ki vama prinaša veliko vznemirljivih trenutkov!


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Toy Joy 2019
Dodatno

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Material: 100% čisti silikon, kovina, perje, ABS in kristali

Material Mešanica
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Toy Joy JFY Luxe Box No. 5
Vaša ocena
Top prodajni artikli