Product was successfully added to your shopping cart.
  • KOMPLET Neddy KOMPLET Neddy
  • KOMPLET Neddy KOMPLET Neddy

KOMPLET Neddy Black

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Komplet Neddy ima edinstven dizajn za vse dame, ki rade zapeljujejo. Komplet je sestavljen iz nedrčka s podprtimi košaricami, ki nudijo bolj polno oprsje, ter mini krila z razporkom, ki še bolj odkriva vaše noge. Priložene pa so tudi mini tanga hlačke. Komplet Neddy je izdelan iz svetleče lame, ki ima videz usnja. Ustvarja dominantno podobo ob kateri bo klonil vsak ljubimec. Bodite drzne in ga dražite v zapeljivi opravi Neddy.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

25,99 €

* potrebna polja

25,99 €

Opis izdelka

Komplet Neddy ima edinstven dizajn za vse dame, ki rade zapeljujejo.

 

Komplet je sestavljen iz nedrčka s podprtimi košaricami, ki nudijo bolj polno oprsje, ter mini krila z razporkom, ki še bolj odkriva vaše noge. Priložene pa so tudi mini tanga hlačke. Komplet Neddy je izdelan iz svetleče lame, ki ima videz usnja. Ustvarja dominantno podobo ob kateri bo klonil vsak ljubimec. Bodite drzne in ga dražite v zapeljivi opravi Neddy.

Komplet Neddy ima nastavljive naramanice, ter je na voljo v dveh konfekcijskih številkah. 

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU KOM NEDDY S/M, KOM NEDDY L/XL
Proizvajalec Passion 2020
materiali Mešanica
Dodatne informacije Material: 95% Poliamid, 5% Elastan
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki