KOMPLET OBROČKOV Lovetoy Beaded Cock Ring Clear

Izberite komplet obročkov s katerimi boste imeli trdnejši penis, ter maratonske odnose. Komplet obročkov Beaded Cock Ring vsebuje 3 prozorne obročke, ki jih krasijo različno nanizane kroglice. Obročke lahko uporabljate posamično, za bolj intenzivne učinke pa kar skupaj. Namestite ga na dno penisa ali moda, ter uživajte v boljšem nastopu v spalnici. Obročki so izdelani iz fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje. Njihov namen je izboljšanje erekcije ter boljša vzdržljivost. Te nevtralni pripomočki so najboljši moški pomočnik, ki ga enostavno morate imeti!
Redna cena 4,99 € Akcijska cena 4,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00166
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 4,99 €

Izberite komplet obročkov s katerimi boste imeli trdnejši penis, ter maratonske odnose.

 

Komplet obročkov Beaded Cock Ring vsebuje 3 prozorne obročke, ki jih krasijo različno nanizane kroglice. Obročke lahko uporabljate posamično, za bolj intenzivne učinke pa kar skupaj. Namestite ga na dno penisa ali moda, ter uživajte v boljšem nastopu v spalnici. Obročki so izdelani iz fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje. Njihov namen je izboljšanje erekcije ter boljša vzdržljivost.

 

Erekcijske oboček lahko namestite na poljubni predel, glede na učinek, ki ga želite prejeti. Če ga boste vstavili na konec penisa, bo ta služil ohranjanju trdnosti erekcije, če ga boste nastavili na moda pa zaviranju prezgodnjega izliva. V kombinaciji pa se bosta še posebej izkazala!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Material TPE
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET OBROČKOV Lovetoy Beaded Cock Ring Clear
Vaša ocena
Top prodajni artikli