KOMPLET Passion Olimpia

Ni vse zlato kar se sveti, a vaše telo v tem kompletu zagotovo je! Komplet Olimpia je izdelan iz prestižnega lesketajočega elastičnega satena, ki daje svilnat občutek, in kar kliče po čutnem razvajanju v dvoje. Z svojim zapeljivim krojem pa bo povsem navdušil tudi partnerja, ki bo ob pogledu na vaše razkrito oprsje povsem obnemel. Komplet Olimpia je namreč sestavljen iz odprtega nedrčka, katerega funkcija je, da oblikuje prsi, in jim doda volumen. V njem bo vaše oprsje izgledalo zapeljivo kakor še nikoli. Na spodnjem delu pa je kompletu priložen še čipkasti pas za nogavice z priloženimi trakovi za zapenjanje, ter minimalistične tanga hlačke. Komplet je izdelan iz najbolj visoko kvalitetnih materialov, saj vključuje elastičen saten, ter zaključke fine italijanske čipke.

Zaloga:

Ni na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
KOM OLIMPIA S/M, KOM OLIMPIA L/XL

Ni vse zlato kar se sveti, a vaše telo v tem kompletu zagotovo je!

 

Komplet Olimpia je izdelan iz prestižnega lesketajočega elastičnega satena, ki daje svilnat občutek, in kar kliče po čutnem razvajanju v dvoje. Z svojim zapeljivim krojem pa bo povsem navdušil tudi partnerja, ki bo ob pogledu na vaše razkrito oprsje povsem obnemel. Komplet Olimpia je namreč sestavljen iz odprtega nedrčka, katerega funkcija je, da oblikuje prsi, in jim doda volumen. V njem bo vaše oprsje izgledalo zapeljivo kakor še nikoli. Na spodnjem delu pa je kompletu priložen še čipkasti pas za nogavice z priloženimi trakovi za zapenjanje, ter minimalistične tanga hlačke. Komplet je izdelan iz najbolj visoko kvalitetnih materialov, saj vključuje elastičen saten, ter zaključke fine italijanske čipke.

Materiali kompleta so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion
Dodatno

Materiali: 87% Poliamid, 9% Elastan, 4% Poliester

Velikost: S/M, L/XL, XXL/XXXL

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Mešanica
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Passion Olimpia
Vaša ocena
Top prodajni artikli