KOMPLET Peyton Pink

Predstavljamo očarljiv in privlačen komplet Peyton, tridelni komplet spodnjega perila, natančno oblikovan za ženske, ki samozavestno sprejemajo svojo čutnost. Ta komplet, izdelan z izjemno natančnostjo in izdelan iz visokokakovostnih materialov, bo zagotovo pustil trajen vtis. Je popolna kombinacija nežnih čipkastih mrežastih detjalov, satenastih pentljic in drznih izrezov. Ta zapeljiva kombinacija ne le poveča vašo ženstveno gracioznost, ampak doda tudi pridih sladkosti, zaradi česar se vam nihče ne bo mogel upreti. Okrašen z zapletenimi čipkastimi mrežastimi detajli, razkriva utrinke vaše kože in dražljivo pritegne pozornost na vaše najbolj privlačne obline. Čutno oblikovani satenasti pentlji nežno poudarita vaše obline, povečata privlačnost in dodata kanček elegance. Drzni izrezi in dizajn brez hrbta vam omogočajo, da neustrašno sprostite svojo notranjo zapeljivko. Čas je, da objamete svoje čare in stopite v središče pozornosti ter očarate vse okoli sebe s svojim drznim razkritjem. Komplet Peyton s svojo natančno izdelavo in visokokakovostnim materialom zagotavlja udobje in vzdržljivost ter zagotavlja brezskrbno izkušnjo. Premišljeno izbrane tkanine so nežne do vaše kože, zagotavljajo razkošen občutek ob telesu in vam omogočajo, da uživate v božanski dekadenci tega senzacionalnega kompleta spodnjega perila. Zaradi svoje brezčasne elegance in brezhibnih podrobnosti je nepogrešljiv dodatek k vaši zbirki spodnjega perila. Dvignite svojo samozavest, sprejmite svojo čutnost in dovolite, da Komplet Peyton postane vaše skrivno orožje za mamljivo privlačnost.
Nizko kot 24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC351142-10-S, LC351142-10-M, LC351142-10-L

Predstavljamo očarljiv in privlačen komplet Peyton, tridelni komplet spodnjega perila, natančno oblikovan za ženske, ki samozavestno sprejemajo svojo čutnost.

   

Ta komplet, izdelan z izjemno natančnostjo in izdelan iz visokokakovostnih materialov, bo zagotovo pustil trajen vtis. Je popolna kombinacija nežnih čipkastih mrežastih detjalov, satenastih pentljic in drznih izrezov. Ta zapeljiva kombinacija ne le poveča vašo ženstveno gracioznost, ampak doda tudi pridih sladkosti, zaradi česar se vam nihče ne bo mogel upreti.

Okrašen z zapletenimi čipkastimi mrežastimi detajli, razkriva utrinke vaše kože in dražljivo pritegne pozornost na vaše najbolj privlačne obline. Čutno oblikovani satenasti pentlji nežno poudarita vaše obline, povečata privlačnost in dodata kanček elegance.

Drzni izrezi in dizajn brez hrbta vam omogočajo, da neustrašno sprostite svojo notranjo zapeljivko. Čas je, da objamete svoje čare in stopite v središče pozornosti ter očarate vse okoli sebe s svojim drznim razkritjem.

Komplet Peyton s svojo natančno izdelavo in visokokakovostnim materialom zagotavlja udobje in vzdržljivost ter zagotavlja brezskrbno izkušnjo. Premišljeno izbrane tkanine so nežne do vaše kože, zagotavljajo razkošen občutek ob telesu in vam omogočajo, da uživate v božanski dekadenci tega senzacionalnega kompleta spodnjega perila.

Zaradi svoje brezčasne elegance in brezhibnih podrobnosti je nepogrešljiv dodatek k vaši zbirki spodnjega perila. Dvignite svojo samozavest, sprejmite svojo čutnost in dovolite, da Komplet Peyton postane vaše skrivno orožje za mamljivo privlačnost.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2024
Material Poliester
Temperatura pranja 30°C ročno pranje
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Sestava 95% poliester, 5% elastan
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Peyton Pink
Vaša ocena