KOMPLET Cofashion Riley

Zapeljite ga s privlačnim kompletom Riley! Komplet Riley je sestavljen iz razkrivajočega polovičnega nedrčka, pasa za nogavice, ki oblikuje postavo, ter spodnjih hlačk. Vsi trije kosi so okrašeni s čutno črno čipko, ter rdečimi mašnjicami, ki popestrijo celotno podobo. Komplet Riley bo razkril oprsje in ga popeljal v hrepenečo ekstazo.
Nizko kot 27,99 € Redna cena 34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
CF90277-S/M, CF90277-L/XL

Zapeljite ga s privlačnim kompletom Riley!

 

Komplet Riley je sestavljen iz razkrivajočega polovičnega nedrčka, pasa za nogavice, ki oblikuje postavo, ter spodnjih hlačk. Vsi trije kosi so okrašeni s čutno črno čipko, ter rdečimi mašnjicami, ki popestrijo celotno podobo. Komplet Riley bo razkril oprsje in ga popeljal v hrepenečo ekstazo.

 

Komplet Riley je sestavljen iz:

- Polovični nederček z odprtimi košaricami, ki razkriva oprsje. Na dnu nedrčka so kosti, ki dodajo volumen oprsju. Nedrček na sredini krasi rdeča mašnjica.

- Unikaten pas za nogavice, ki ga namestite na pasno linijo. Pas za nogavice ima poleg podpore nogavicam tudi funkcijo oblikovanja postave. Izdelan je iz mešanice čipke ter luknjičastega materiala. Njegove trakove namestite na poljubne nogavice.

- Zapeljive tanga hlačke s čipko dodajo piko na i celotnemu kompletu. Na zadnjem delu poudarijo zadnjico s tankim trakom.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA CoFashion 2020
Dodatno Velikost: S/M, L/XL Material: 90% Poliamid, 10% Elastan
Material Poliamid
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Cofashion Riley
Vaša ocena
Top prodajni artikli