KOMPLET Satisfyer Fabulous Four

Želite preizkusiti vse vrste erotičnih igračk? Komplet Fabulous Four vam to omogoča! Komplet Fabulous Four vključuje štiri prodajne uspešnice, ki jih lahko v obliki nastavka poljubno menjate glede na razpoloženje. Če si želite klitoralne stimulacije uporabite nastavek za Air Pulse stimulacijo ali masažer, za kombinacijo z notranjo stimulacijo pa rabbit vibrator, za konec pa ostane še nepogrešljiva klasika, vibrator v klasični obliki. Ta luksuzna igračka ponuja različne funkcije vibracij in tlačnih valov (Air Pulse) za vsestransko uporabo. Komplet Fabulous Four vam bo vsak dan ponudil nekaj novega!
79,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4009629

Želite preizkusiti vse vrste erotičnih igračk?

  

Komplet Fabulous Four vam to omogoča! Komplet Fabulous Four vključuje štiri prodajne uspešnice, ki jih lahko v obliki nastavka poljubno menjate glede na razpoloženje. Če si želite klitoralne stimulacije uporabite nastavek za Air Pulse stimulacijo ali masažer, za kombinacijo z notranjo stimulacijo pa rabbit vibrator, za konec pa ostane še nepogrešljiva klasika, vibrator v klasični obliki. Ta luksuzna igračka ponuja različne funkcije vibracij in tlačnih valov (Air Pulse) za vsestransko uporabo. Komplet Fabulous Four vam bo vsak dan ponudil nekaj novega!

Komplet Fabolous Four vključuje 4 različne nastavke z bazo. Silikonske igračke je mogoče enostavno namestiti na podlago z 90° Click & Rotate Motion in jih priročno upravljati z gumbi +/- na strani intuitivne nadzorne plošče.

Fabulous Four je pripravljen za vsako vaše razpoloženje: s klasičnim vibratorjem tlačnih valov s patentirano tehnologijo Air Pulse lahko uživate v čutnem negativnem tlaku in utripajočih tlačnih valovih, ki spodbujajo vaš biser užitka. Če ste razpoloženi za dvojno stimulacijo, vam priporočamo uporabo rabbit vibratorja: 2 motorja stimulirata vašo G-točko in vaš klitoris z vročimi vibracijami.

Ste imeli naporen dan in hrepenite po sprostitvi? Nato pustite, da zaobljena glava masažerja drsi po vaših napetih delih telesa in uživajte v mravljinčastih vibracijah, ki vas takoj sprostijo – idealna je tudi za stimulacijo klitorisa. Analni vibrator je vedno pripravljen na analne avanture: s svojo ukrivljeno, ergonomsko obliko vas stimulativno napolni. Primeren je tudi za stimulacijo G-točke – poskrbite, da je med urami igre temeljito očiščen in razkužen.

Lastnosti kompleta:

 • Baza s 4 zamenljivimi nastavki za različne stimulacije
 • Vsestranski pripomoček za vaginalno, klitoralno in analno stimulacijo, obenem pa tudi masažo telesa
 • 12 funkcij vibracij in 11 funkcij tlačnih valov (Air Pulse)
 • Svilnato gladek, telesu varen silikon na igračkah
 • Enostavno krmiljenje med različnimi programi
 • Enostavno menjanje nastavkov s Click & Rotate funkcijo
 • USB napajanje
 • 100% vodoodporen komplet

Komplet vključuje: 

 • Rabbit nastavek 18 cm (vstavljiva 13 cm) x 3,2 cm (+ 4,5 cm dolžina baze)
 • Vibrator G točke 14, 5 cm x 3,3 cm (+ 4,5 cm dolžina baze)
 • Masažer 14 cm x 4 cm (+ 4,5 cm dolžina baze)
 • Klitoralni (zračni) stimulator 12,5 cm x 5 cm (+ 4,5 cm dolžina baze)
 • Baza z 90° ploščo za menjavo nastavkov 4,5 cm x 4 cm

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Sets
VelikostOd 15 do 20 cm
MaterialSilikon
SestavaSilikon, ABS
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
Število motorjev2
Načini vibracij12 funkcij vibracij, 11 funkcij Air Pulse
StimuliraKlitoris, g točko, anus, celotno telo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Satisfyer Fabulous Four
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki