KOMPLET Secret Pleasure Chest Black

Predstavljamo vrhunski 10-delni komplet za vse ljubitelje fetiš užitkov! V kompletu Secret Pleasure Chest Black boste našli mešanico bondage in S&M izdelkov za vznemirljivo raziskovanje v spalnici. Komplet Secret Pleasure Chest Black vsebuje VSE kar potrebuje pravi ljubitelj moči in nadvlade ter podrejenosti. Komplet Secret Pleasure bo razkril vaše najbolj skrite fantazije in jih izpolnil. Vse kar potrebujete je še kanček domišljije in lahko preizkusita novi svet BDSM užitkov. Izdelki v kompletu so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov.
Redna cena 79,95 € Akcijska cena 55,96 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LBX402

Predstavljamo vrhunski 10-delni komplet za vse ljubitelje fetiš užitkov!

 

V kompletu Secret Pleasure Chest Black boste našli mešanico bondage in S&M izdelkov za vznemirljivo raziskovanje v spalnici. Komplet Secret Pleasure Chest Black vsebuje VSE kar potrebuje pravi ljubitelj moči in nadvlade ter podrejenosti. Komplet Secret Pleasure bo razkril vaše najbolj skrite fantazije in jih izpolnil. Vse kar potrebujete je še kanček domišljije in lahko preizkusita novi svet BDSM užitkov. Izdelki v kompletu so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov.

 

Komplet Secret Pleasure Chest Black vsebuje:

 • Silikonski ball gag

Ball gag je izdelan iz umetnega usnja z nastavljivimi trakovi ter silikonsko kroglico z luknjami. Luknjice omogočajo bolj enostavno dihanje.

 • Maska za oči

Maska za oči prinaša nekaj več skrivnostne energije saj ne boste videli kaj pripravlja vaš izbranec/izbranka.

 • Bič

Črn bič z resicami je idealen tako za žgečkljivo nežno predigro z božanjem, kot močnim bičanjem v nadaljevanju. Pleteno držalo ima trdnem oprijem, za dodatno fiksiranost pa poskrbi še trak, ki ga nadrejeni namesti okoli zapestja. 

 • Povodec

Črni trak bo služil kot povodec, ki ga boste namestili na ovratnico. S povodcem boste dosegli popolno podrejenost saj boste lahko vodili partnerja. 

 • Ovratnica

Nastavljiva ovratnica se bo odlično ujemala poleg priloženega povodca, z njo boste popolnoma vodeni. Ovratnica je na zunanji strani izdelana iz umetnega usnja, na notranji strani pa za udobje poskrbi mehek obložen puh. 

 • Bondage vrv

Trpežna vrv je namenjena preizkušanju bondage zavezovanja s katerim boste prevzeli popolno kontrolo nad partnerjem. 

 • Lisice za zapestje

Trpežne lisice za zapestje imajo nastavljivo dolžino ter odstranljivo ketnico, ki jih povezuje skupaj. S ketno jih lahko namestite na poljubno pohištvo. Lisice so znotraj obložene za popolno udobje.

 • Lisice za gležnje

Lisice namestite na gležnje in jih lahko povežete skupaj, ali pa namestite na posteljni okvir. Vsekakor bo zanimiva izkušnja za oba partnerja, ko boste popolnoma prepustili kontrolo izbrancu. Lisice so na notranji strani obložene za popolno udobje. 

 • Loparček

Nežno šeškanje bo le še bolj stopnjevalo erotične občutke. S praktičnim loparčkom boste lahko preizkusili tudi takšne igrice. 

 • Žgečkljivec

Pernati žgečkljivec bo odlično opravljal svoje delo in požgečkal čute partnerja. Še posebej zanimiv bo takrat, ko bo partner oklenjen. 

 • Nastavljive ščipalke za bradavičke

Ker so bradavičke ene glavnih erogenih con, ne smete pozabiti na njih. Nastavljive ščipalke jih bodo dodatno dražile. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALoveboxxx
MaterialMešanica
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Secret Pleasure Chest Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki