KOMPLET Sensuva Crazy Sexy

Ste za nekaj vznemirljivega? Komplet Sensuva Crazy Sexy vam to prinaša! Predstavljamo vam komplet s katerim vas čaka kar 50 orgazmov ter užitkov na vaših bradavičkah. Komplet Crazy Sexy namreč sestavlja hladilno olje, ki daje razburljiv občutke hlajenja in mravljinčenja takoj, ko se bo dotaknilo vašega telesa. Drug izdelek v kompletu pa je še posebej okusen, saj je izdelan z sladko aromo jagode. Balzam Nip Zip ima učinek ledene kocke, ki bo prebudila vse vaše čute. Še posebej prijetne občutke pa ustvarja, ko ga uporabite na bradavičkah. Komplet Sensuva Crazy Sexy je namenjen edinstveni zabavi v dvoje, saj bo obenem stimulirala vašo drago, vi pa boste uživali v sladkem poljubljanju telesa. To hladno seksi darilce si lahko privoščite v vseh letnih časih. Z njim bo vedno vroče med rjuhami!
29,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E27504

Ste za nekaj vznemirljivega? Komplet Sensuva Crazy Sexy vam to prinaša!

 

Predstavljamo vam komplet s katerim vas čaka kar 50 orgazmov ter užitkov na vaših bradavičkah. Komplet Crazy Sexy namreč sestavlja hladilno olje, ki daje razburljiv občutke hlajenja in mravljinčenja takoj, ko se bo dotaknilo vašega telesa. Drug izdelek v kompletu pa je še posebej okusen, saj je izdelan z sladko aromo jagode. Balzam Nip Zip ima učinek ledene kocke, ki bo prebudila vse vaše čute. Še posebej prijetne občutke pa ustvarja, ko ga uporabite na bradavičkah.

Komplet Sensuva Crazy Sexy je namenjen edinstveni zabavi v dvoje, saj bo obenem stimulirala vašo drago, vi pa boste uživali v sladkem poljubljanju telesa. To hladno seksi darilce si lahko privoščite v vseh letnih časih. Z njim bo vedno vroče med rjuhami!

 

Komplet Sensuva Crazy Sexy vsebuje:

 

Stimulans On Ice

Stimulativno hlajenje za njo

Močan stimulans On Ice ji bo dal razburljive občutke hlajenja, mravljinčenja in pulziranja. Stimulans On Ice je izdelan iz 100% naravnih sestavin, in je tako povsem varen za uporabo. Ena steklenička vam omogoča kar 50 orgazmov, saj zadostuje za 50 nanosov.

 

Balzam Strawberry Nip Zip

Balzam z okusom jagode z učinkom ledene kocke

Ta naraven balzam ob nanosu na telo ustvarja razburljive hladilne občutke, ki bodo preplavili vaše telo. Še posebej ga priporočamo prav na bradavičkah, saj so ena glavnih erogenih con. S povečanjem njihove občutljivosti, boste povečali vaše spolne užitke. Posebna nagrada pa bo tudi za vašega partnerja, saj je balzam v celoti jedilen in ima sladek okus jagode.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Sensuva
Dodatno

Količina:

Balzam 4 g

Stimulans 5 ml

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Sensuva Crazy Sexy
Vaša ocena
Top prodajni artikli