KOMPLET Sensuva Hello Sexy

Za spogledljive poglede ter sladke poljube, poskrbi edinstveni komplet Sensuva Hello Sexy. Komplet je namenjen tako ženskam kakor tudi moškim, saj vsebuje unisex izdelke ob katerih bosta uživala oba spola. Komplet je sestavljen iz hladilnega balzama s feromoni, ki je namenjen senzualnem poljubljanju ustnic, oziroma poljubnih delov telesa. Za dodatno povezavo pa poskrbi feromonska dišava Big Flirt, ki sestavlja univerzalno formulo za oba spola, saj ima lahkoten, svež vonj ob katerem bosta še posebej združena. Za konec pa vaju bo razveselila še knjižica, ki vama odkriva 40 različnih poljubov, ki bodo zagotovo prebudili strast v spalnici.. Čas je, da preizkusite nekaj novega!
34,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E27503

Za spogledljive poglede ter sladke poljube, poskrbi edinstveni komplet Sensuva Hello Sexy.

 

Komplet je namenjen tako ženskam kakor tudi moškim, saj vsebuje unisex izdelke ob katerih bosta uživala oba spola. Komplet je sestavljen iz hladilnega balzama s feromoni, ki je namenjen senzualnem poljubljanju ustnic, oziroma poljubnih delov telesa. Za dodatno povezavo pa poskrbi feromonska dišava Big Flirt, ki sestavlja univerzalno formulo za oba spola, saj ima lahkoten, svež vonj ob katerem bosta še posebej združena. Za konec pa vaju bo razveselila še knjižica, ki vama odkriva 40 različnih poljubov, ki bodo zagotovo prebudili strast v spalnici.. Čas je, da preizkusite nekaj novega!

Komplet Sensuva Hello Sexy je tukaj za vse pare, ki bi radi raziskovali nove občutke. Zagotovo še niste preizkusili 40 različnih vrst poljubov. Bi jih sploh poznali? Sedaj jih boste! Obeta se čutna noč, polna vznemirljivih dotikov ter poljubov, ki pa se ne bodo zadržali samo na ustnicah.

 

Komplet Sensuva Hello Sexy vsebuje:

 

Balzam za ustnice

Pepermint X Hladni poljubi s feromoni

Balzam za ustnice ima poseben hladilen učinek, ko si boste s partnerjem izmenjali poljube. A ne le to, vsebuje tudi feromone s katerimi bo privlačnost med vama še posebej velika. Poljube si lahko privoščite na ustnicah, za večje vzburjenje pa tudi na drugih delih telesa.

 

Feromonska dišava Big Flirt

Unisex feromonska dišava za oba spola

Uporabite to feromonsko dišavo, in vaša spolna privlačnost se bo povzpela na popolnoma novo raven. Feromonska dišava Big Flirt ima edinstven vonj, ki je svež in lahek, in ga lahko nosijo tako ženske kakor tudi moški.

 

Priročnik za seksi poljubljanje

Popolni vodnik za najboljše poljube

Priročnik vama omogoča zanimivo žgečkljivo raziskovanje poljubov. V njem boste našli mnoga dejstva o poljubih, ter kar 40 različnih vrst, ki jih boste lahko preizkusili v paru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Sensuva
Dodatno

Količina:

Balzam 2 g

Feromonska dišava 10 ml

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Sensuva Hello Sexy
Vaša ocena
Top prodajni artikli