KOMPLET Tenga Starter Kit

Za vas imamo izjemni Tenga komplet, ki bo poskrbel, da bo masturbacija neverjetno vznemirljiva. Nikoli več osamljeni, vedno z najbolj eksplozivnimi orgazmi - Tenga Starter Kit vam v enem kompletu prinaša top prodajne uspešnice, ki jih obožujejo moški po celem svetu, in to po zelo ugodni ceni. Komplet Tenga Starter Kit vključuje masturbatorje Tenga Original Vacuum Cup, Tenga Double Hole Cup, Tenga Air-Tech Twist Tickle, Tenga Flex Silky White in kar dva kompleta Tenga Egg (skupaj 12 jajčkov) - Color Selection in Hard Boil. Zakaj bi imeli enega, ko pa lahko preizkusite vse!
69,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
TENGA00157

Edinstvena priložnost za nakup XXL Tenga paketa masturbatorjev!

  

Nikoli več osamljeni, vedno z najbolj eksplozivnimi orgazmi - Tenga Starter Kit vam v enem kompletu prinaša top prodajne uspešnice, ki jih obožujejo moški po celem svetu, in to po zelo ugodni ceni. Komplet Tenga Starter Kit vključuje masturbatorje Tenga Original Vacuum Cup, Tenga Double Hole Cup, Tenga Air-Tech Twist Tickle, Tenga Flex Silky White in kar dva kompleta Tenga Egg (skupaj 12 jajčkov) - Color Selection in Hard Boil. Zakaj bi imeli enega, ko pa lahko preizkusite vse!

 

Komplet Tenga Starter Kit vključuje: 

  

Masturbator Tenga Air-Tech Twist Tickle

Ta masturbator vam omogoča, da prilagodite tesnost svojim željam. Z edinstvenim sistemom stiskanja si lahko ustvarite edinstveno izkušnjo. Zavrtite gumb na vrhu, da nastavite tesnost - ponuja 5 stopenj! Za dodatno draženje med odnosi pa poskrbijo še čvrsti vozli (tickle tekstura), ki nudijo intenzivno stimulacijo penisa. 

 

Masturbator Tenga Double Hole

Masturbator ima dve ločeni odprti iz vsake strani s posebno ''bitter'' in ''sweet'' notranjostjo. Tekstura Bitter ima kar 64 majhnih rebrastih izrastkov, ki oprimejo penis, medtem, ko sweet močno stisne penis in daj izjemno tesen občutek. 

       

Masturbator Tenga Flex Silky White

Nežna spirana rebra v kombinaciji s čudovitim sesanjem. S premikanjem spirale gor in dol lahko ustvarjate nove občutke, ki se sprostijo in utesnijo ob vsakem gibu. 

    

Masturbator Tenga Original

Klasični originalni Tenga masturbator vključuje številne zaklopke, ki omogočajo enkratne občutke vakuuma in sesanja za najboljšo masturbacijo. Masturbator Tenga Original ustvarja simulacijo globokega grla. 

   

 Komplet masturbatorjev Tenga Egg Color (6 kosov)

Vsaka barva v kompletu predstavlja svojo, edinstveno teksturo. Tenga Egg so diskretni jajčki z raburljivimi notranjimi strukturami in zelo enostavno uporabo. V kompletu Egg Color se nahajajo: Egg Wavy (modra), Egg Clicker (zelena), Egg Spider (vijolična), Egg Steper (oranžna), Egg Twister (rdeča), Egg Silky (rjava). 

     

Komplet masturbatorjev Tenga Egg Hard Boiled (6 kosov)

V kompletu je 6 jajčkov z izjemnimi teksturami s katerimi boste ob vrtenju in pomikanju na penisu doživljali edinstvene občutke. Jajčki so diskretni in enostavni za uporabo. V kompletu Hard Boiled se nahajajo: Egg Thunder (zelena), Egg Crater (rjava), Egg Misty (modra), Egg Cloudy (vijolična), Egg Shiny (oranžna), Egg Surfer (turkizna). 

 

Komplet Tenga Starter Kit je edinstvena priložnost za ugoden nakup najbolj priljubljenih masturbatorjev tega priznanega proizvajalca. Skupna cena izdelkov v kompletu Starter Kit v redni prodaji presega 200€. Ne zamudite priložnosti za sanjsko masturbacijo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKATENGA
MaterialElastomer (Proti bakterijski)
Primerno zaMoške
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Tenga Starter Kit
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki