KOMPLET TOY JOY Amazing Bondage Kit

Predstavljamo vam vrhunski komplet s katerim boste lahko odkrivali svet fetiš užitkov. Ste bili tudi vi poredni? Potem se pripravite na igro dominance s kompletom, ki vsebuje vse kar potrebujete za popolno podreditev. Bondage je igra zavezovanja, ki temelji na zaupanju ter poželenju. Povežita se v eno, z igro vlog v kateri bosta lahko odkrivala nove dimenzije erotičnih občutkov. V kompletu boste prejeli vse od trpežnih usnjenih lisic, Dolgega biča z resami, Ball gag kroglice za v usta, stimulatorja bradavičk, ovratnice, maske za oči, ter za piko na i še trakov za mojstrsko bondage zavezovanje. Vse izdelke pa lahko uporabljate skupaj ali posamično. Odprite škatlico užitka in spremljajte svoj um, ki vas vodi do nepopisnih idej kako bi uporabili te nagajive pripomočke.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 31,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10431

Predstavljamo vam vrhunski komplet s katerim boste lahko odkrivali svet fetiš užitkov.

 

 

Ste bili tudi vi poredni? Potem se pripravite na igro dominance s kompletom, ki vsebuje vse kar potrebujete za popolno podreditev. Bondage je igra zavezovanja, ki temelji na zaupanju ter poželenju. Povežita se v eno, z igro vlog v kateri bosta lahko odkrivala nove dimenzije erotičnih občutkov. V kompletu boste prejeli vse od trpežnih usnjenih lisic, Dolgega biča z resami, Ball gag kroglice za v usta, stimulatorja bradavičk, ovratnice, maske za oči, ter za piko na i še trakov za mojstrsko bondage zavezovanje. Vse izdelke pa lahko uporabljate skupaj ali posamično. Odprite škatlico užitka in spremljajte svoj um, ki vas vodi do nepopisnih idej kako bi uporabili te nagajive pripomočke.

 Pokažite svojemu podložniku kdo je glavna domina v hiši, ali pa se popolnoma podredite! Tukaj je edinstveni komplet, ki vam omogoča, da boste lahko uživali v raziskovanju bondage sveta užitkov. Bondage ali tako imenovana igra zavezovanja navdušuje pare s svojo široko paleto možnosti uporabe, ter igre vlog. V kompletu boste našli vse od klasičnih erotičnih lisic, do bondage vrvi, ki so lahko namenjene že bolj kompleksnemu zavezovanju. Če iščete popoln komplet s katerim si boste lahko končno uresničili vse svoje poredne fantazije, ste na pravem naslovu. Bondage ni groba igra, bondage je povezovanje! Povežita se v eno.

 

V kompletu boste prejeli:

- Bič: Resasti bič z kompaktnim držalom je vse kar potrebujete za popolno kaznovanje. A bič ni nujno, da predstavlja zgolj grobo igro, namenjen je lahko tudi žgečkljivemu božanju med samo dominanco. Na zgornjem delu ga sestavlja posebno držalo, ki bo omogočilo, da vam igra nikoli nebo ušla iz rok.

- Lisice: Trpežne erotične lisice z kovinskimi zapenci so primerne tako za začetnike kakor tudi prave bondage mojstre. Zaradi posebnih paščkov za zapenjanje, jih boste lahko dobro pritrdili na zapestje, vendar podložnika med samim nošenjem ne bodo motile. Iz njihovega oklepa pa ga boste lahko rešili le vi.

- Maska za oči: Igrajta se razburljivo igro neznanega. Nadenite masko za oči in uživate v skrivnostnem popotovanju v erotične užitke. Prav element presenečenja, pa vas bo še bolj vzburil.

- Stimulator bradavičk: Še niste preizkusili stimulatorja bradavičk? Potem zagotovo zamujate povsem edinstvene užitke. Majhne ščipalke namestite na bradavičke in uživajte v poredni stimulaciji.

- Ovratnica: Bolj podrejeni ne boste kakor z ovratnico, s pomočjo katere vas bo domina vodila. Ovratnica ima nastavljivo dolžino in se popolnoma oprijeme vratu. Na sprednjem delu pa ima kovinski detajl na katerega lahko zapnete tudi vrv. 

- Ball Gag: Če si želite poslušnega podložnika, ki spregovori samo takrat, ko sami dovolite, mu lahko nadanete ball gag ovratnico z kroglo, ki jo vstavite v usta. Krogla ima po celotni površini luknje za lažje dihanje.

- Listi vrtnice: Celoten komplet se zaključuje z posutimi listi rdeče vrtnice, ki dokazuje, da kljub malce bolj grobi igri, z bondage fetišem odkrivate tudi svojo ljubezen.

 

Komplet je zapakiran v lični embalaži, in je še posebej primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Toy Joy 2019
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET TOY JOY Amazing Bondage Kit
Vaša ocena