KOMPLET Toy Joy Mega

Tukaj je mega komplet za pare s kar 9 vznemirljivimi pripomočki! Komplet Toy Joy Mega je vijolično tematsko obarvan komplet, ki nudi zabavno doživetje tako za njega kakor tudi njo. Komplet vsebuje vse od vibratorja, podaljška za penis, vaginalnih in analnih kroglic, vibracijskega obročka, vagine,.. Vse to pa z enim namenom - Da zadovolji vse vaše čute! Odprite zabavno skrinjico užitkov, kjer boste že z majhno mere domišljije lahko raziskovali veliko novih občutkov.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10439
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Tukaj je mega komplet za pare s kar 9 vznemirljivimi pripomočki!

 

Komplet Toy Joy Mega je vijolično tematsko obarvan komplet, ki nudi zabavno doživetje tako za njega kakor tudi njo. Komplet vsebuje vse od vibratorja, podaljška za penis, vaginalnih in analnih kroglic, vibracijskega obročka, vagine,.. Vse to pa z enim namenom - Da zadovolji vse vaše čute! Odprite zabavno skrinjico užitkov, kjer boste že z majhno mere domišljije lahko raziskovali veliko novih občutkov.

Če ste si vedno želeli preizkusiti različne pripomočke v spalnici, imate sedaj odlično priložnost, da jih spoznate kar vse naenkrat. Komplet Toy Joy Mega namreč sestavlja kar 9 erotičnih pripomočkov, ki so namenjeni obema spolom. Uporabljala jih bosta lahko tako takrat, ko bosta skupaj (Ker bo to zagotovo še bolj vroče!), kakor tudi posamezno. 

 

Komplet Toy Joy Mega vsebuje:


- Erekcijski obroček

Fleksibilen in rebrast erekcijski obroček je odlična izbira za pare, ki imajo radi kvalitetne spolne odnose. Ergonomska oblika omogoča sočasno draženje klitorisa. Moški pa boste imeli bolj trdno erekcijo, ter kasnejši orgazem.

- Rebrasti rokav

Za dodatno stimulacijo med penetracijo bo poskrbel rebrasti rokav, ki ga namestite na penis. Vaš penis se bo spremenil v pravo rebrasto ekstazo, ki jo bo popolnoma navdušila. 

- Podaljšek za penis

Povečajte dolžino penisa s prilagodljivim podaljškom za penis, ki ima realistične detajle. Za še bolj globoke užitke!

- Klasični vibrator

Tanek a daljši klasični vibrator ima več hitrosti vibracij in bo vedno dobra izbira, ki vam bo prinesla dodatne užitke. Njegova gladka celota bo kar spolzela v notranjost, poudarjena konica pa lahko nudi tudi stimulacijo klitorisa.

- Vibracijski jajček

Vibracijski jajček v kompletu je majhne in praktične velikosti ter ima priložen daljinski upravljalnik za nastvljanje hitrosti. Omogočal vam bo senzualno stimulacijo klitorisa.

- Realistični dildo

Svetleči vijolični realistični didlo je kot nalašč za takrat, ko boste same, ali pa bo vaš partner potreboval trenutek počitka. Njegovi realistični detajli spominjajo na pravi penis.

- Realistična vagina

Za partnerja bo poskrbela mehka jelly realistična vagina s prijetnimi ustnicami. Mehek rokav bo nudil stimulacijo penisa med uporabo mastrubatorja. 

- Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice z rebrastimi dodatki so namenjene tako stimulaciji kakor tudi krepitvi mišic medeničnega dna. Z rednim treningom pa bo vaša vagina še bolj tesna, vaši orazmi pa boljši.. Koristno za oba!

- Analne kroglice

Če si za konec zaželite še analnega raziskovanja po poskrbijo ergonomsko oblikovane analne kroglice. Držalo na koncu vam omogoča lažjo uporabo, fleksibilen material pa prijetne analne užitke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAToy Joy 2019
Dodatno

Baterijski vložek: 4 x AA (So priloženi)

Material: PVC, ABS, TPR

MaterialMešanica
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Toy Joy Mega
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli