KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC RS Essentials

Kaj se skriva v tej čudoviti kozmetični torbici? Ključ do vaših užitkov! Komplet vaginalnih kroglic RS je prestižno ženstveno darilo, ki združuje zabavo in delo. Ni skrivnost, da z izvajanjem keglovih vaj lahko izboljšate zdravje vagine, ter povečate intenzivnost orgazmov. V tej luksuzni torbici v živem barvnem odtenku se namreč skrivajo vaginalne kroglice z 4 zamenljivimi utežmi. Kroglice so izdelane iz vrhunskega silikona, ki je povsem telesu prijazen in še posebej primeren za vaginalno uporabo. Uteži se razlikujejo po teži, in jih lahko preprosto menjavate v silikonskem držalu. Privoščite si prijetne užitke, ter obenem izboljšajte svoje spolno življenje z vrhunskim kompletom priznanega podjetja Rianne S.
27,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E26354

Kaj se skriva v tej čudoviti kozmetični torbici? Ključ do vaših užitkov!

 

Komplet vaginalnih kroglic RS je prestižno ženstveno darilo, ki združuje zabavo in delo. Ni skrivnost, da z izvajanjem keglovih vaj lahko izboljšate zdravje vagine, ter povečate intenzivnost orgazmov. V tej luksuzni torbici v živem barvnem odtenku se namreč skrivajo vaginalne kroglice z 4 zamenljivimi utežmi. Kroglice so izdelane iz vrhunskega silikona, ki je povsem telesu prijazen in še posebej primeren za vaginalno uporabo. Uteži se razlikujejo po teži, in jih lahko preprosto menjavate v silikonskem držalu. Privoščite si prijetne užitke, ter obenem izboljšajte svoje spolno življenje z vrhunskim kompletom priznanega podjetja Rianne S.

Komplet vaginalnih kroglic RS Essentials je čudovito darilo, ki ga lahko podarite sebi in svojemu partnerju. Z tem izdelkom boste namreč izboljšale svoje spolno doživetje, obenem pa bo učinke občutil tudi vaš partner. Kvalitetne kroglice so zapakirane luksuzni kozmetični torbici, ki s svojim dizajnom sledi zadnjim trendom, in se bo odlično prilegala vaši torbici. Z njeno pomočjo boste lahko kroglice vedno nosile poleg sebe, ter si povsem diskretno privoščile trening nožnice, ter neomejene užitke.

 

Komplet vsebuje kvalitetno silikonsko držalo, ter vaginalne kroglice RS imajo 4 z zamenljivimi utežmi. Uteži se razlikujejo po barvi ter teži:

 

- Temno vijolična 55g

- Svetlo vijolična 35g

- Koral 25g

- Nude 15g

 

Kroglice so odlične za izvajanje vaj za krepitev medeničnih mišic ter doživljanju močnejših orgazmov.


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Rianne S
Dodatno Velikost: 2,5 cm
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC RS Essentials
Vaša ocena
Top prodajni artikli