KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC Svakom Nova Purple

Predstavljamo vam komplet treh vaginalnih kroglic s popolno obliko in vrhunsko kvaliteto. Vaginalne kroglice Svakom Nova so oblikovane v skladu s teorijo treninga vaginalnih mišic, in se še posebej osredotočajo na ženske, ki so že prestale porod. Komplet vsebuje set treh kroglic z različnimi težami, ki omogočajo postopno treniranje mišic in so namenjene različnim vadbam. Učinkovito izvajanje keglovih vaj namreč pomaga krepiti mišice medeničnega dna, izboljšati zdravje in prinaša veliko spolnega zadovoljstva ter koristi za ženske predstavnice. V notranjosti kroglic se skrivajo dodatne kovinske kroglice, ki ob vsakem premiku ustvarjajo tresljaje. Trening mišic bo zabaven in stimulativen.. Vsekakor pa tudi koristen za vaše spolno zdravje!
28,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0066

Predstavljamo vam komplet treh vaginalnih kroglic s popolno obliko in vrhunsko kvaliteto.

 

 

Vaginalne kroglice Svakom Nova so oblikovane v skladu s teorijo treninga vaginalnih mišic, in se še posebej osredotočajo na ženske, ki so že prestale porod. Komplet vsebuje set treh kroglic z različnimi težami, ki omogočajo postopno treniranje mišic in so namenjene različnim vadbam. Učinkovito izvajanje keglovih vaj namreč pomaga krepiti mišice medeničnega dna, izboljšati zdravje in prinaša veliko spolnega zadovoljstva ter koristi za ženske predstavnice. V notranjosti kroglic se skrivajo dodatne kovinske kroglice, ki ob vsakem premiku ustvarjajo tresljaje. Trening mišic bo zabaven in stimulativen.. Vsekakor pa tudi koristen za vaše spolno zdravje!

 

.. Kako deluje trening s kroglicami Svakom Nova ..

 

Znotraj vaginalni kroglic je vgrajena premična kovinska kroglica, ki se premika sinhrono z vašim telesom. Ko hodite, plavate ali zgolj opravljate dnevna opravila, pa se bo kovinska kroglica obrnila na notranjo stran in zaradi teže želela zdrsniti. Tukaj pride na vrsto mišica medeničnega dna, saj subtilna vibracija sproži krčenje te mišice in onemogoči zdrs kroglic iz telesa. Tresljaji so ponavljajoči, in z vsako ponovitvijo bolj krepite mišice in tako že kmalu občutite pozitivne učinke na vaše spolno življenje. Trening vaginalnih mišic lahko izvajate med rednimi dnevnimi opravili, saj kroglice niso moteče.. Ravno nasprotno, kroglice so tudi stimulativne!

 

.. 3 različni modeli kroglic, za 3 različni faze uporabe ..

 

Komplet Svakom Nova vsebuje 3 različno oblikovane kroglice, ki pa imajo različne namene. Komplet vsebuje vaginalne kroglice z eno kroglico, ki tehta 49g in je primerna za prvo fazo uporabe, ter komplet dveh kroglic z dvojno kroglico, ki se razlikujeta po teži (75g, 95g) in velikosti. Obe dvojni kroglici pa sta namenjeni napredni fazi uporabe. 

   

1. Faza: Svakom Nova enojna kroglica 49g 

Da se telo popolnoma navadi na vaginalne kroglice, je prvih 30 dni priporočljivo uporabljati najmanjšo kroglico. Sploh, če je uporabnica začetnica. Za popolno prilagajanje uporabljajte kroglico 30 minut na dan, 30 dni.

2. Faza: Svakom Nova dvojna kroglica 75g

Ko se vaše telo prilagodi enojni kroglici, je čas, da prestopite na dvojni. V drugi fazi lahko uporabite dvojno kroglico z povečano težo 75g in tako povečate intenzivnost vadbe. Uporaba teh kroglic pa se prav tako priporoča 30 minut na dan, 30 dni.

3. Fata: Svakom Nova dvojna kroglica 95g

Po drugi fazi pa lahko pričnete uporabljati težje kroglice, saj bo vaše medenično dno občutno bolj okrepljeno. 

 

Priporočamo:

.. Da trening vaginalnih mišic ne izvajate v sede, ampak si ga privoščite kar med tekom, plavanjem, plesom ali opravljanjem gospodinjskih del. Tako bo trening veliko bolj učinkovit, saj boste prejeli več tresljajev. Za povzročanje tresljajev in aktiviranje mišice je nareč potrebno premikanje.

 

.. Vaginalne kroglice Svakom:

 

- Ergonomska oblika

- Tri različne faze uporabe, ki vas vodijo do prave mojstrice izvajanja keglovih vaj

- Izboljšanje mišic medeničnega dna in zdravja

- Bolj intenzivno doživljanje orgazmov

- Visoko kvalitetni silikon z žametnim otipom

- 100 % vodoodporne kroglice

 

Ocena izdelka

 

wwww.thosecreamypeaches.com

 

Tri kroglice Svakom, ki naj bi učvrstile mišice medeničnega dna in so namenjene bolj leni vrsti žensk, ki se ne spomnijo delati Keglovih vaj vsak dan, torej meni. Vse vemo, da Keglove vaje obstajajo in so zelo preproste, vendar koliko se nas spomni to zavestno početi? Napeti, spustiti, napeti, spustiti. Mogoče to naredimo dvakrat med gledanjem televizije potem pa na to pozabimo in se pustimo posrkati v film na TV ekranu. In za točno take so izumili kroglice.

.. Skrivnost tiči znotraj. Vsaka kroglica namreč vsebuje utež, ki se med uporabo ziblje in trka ob steno kroglice. S tem gibanjem povzroči, da se naše mišice medeničnega dna krčijo in zadržujejo kroglico v vagini ...

Čeprav svetujejo, da vsako kroglico uporabljamo 30 dni in 30 minut na dan, sem ta navodila spregledala, kot mi je v navadi in prvo kroglico, ki tehta 49 g, nosila en teden, blizu dveh ur na dan. Po petnajstih minutah bi lahko pozabila, da jo imam, če si ne bi popravljala vrvice in jo pospravljala za rob spodnjih hlač. Z njo sem delala jogo, pospravljala stanovanje, kuhala, se vozila s kolesom. 

Nekoliko drugače je bilo s srednjo velikostjo (75 g), ki je bila lažje vstavljiva, vendar težja. Čutila sem jih na vsakem koraku. Ko sem si jih vstavila, sem se instinktivno prijemala za mednožje in preverjala, ali so še notri. Bila sem kot tisti moški, ki se neprestano čohajo med nogami. Kljub temu sem se kot običajno lotila svojega vsakdana in se trudila čim več gibati. Po nekaj časa so mi postale nekoliko odveč, zato sem jih raje izvlekla in pospravila. Do naslednjega dne. Čez čas sem se nanje navadila in nisem več opazila gibanja kovinskih uteži. Zato sem se odločila, da presedlam na tretjo, zadnjo kroglico. 

Slednje sem se na začetku celo nekoliko ustrašila. Čeprav ima zgolj 95 g, se mi je zdela zelo težka. Vstavila sem jih sicer lažje kot prvo in drugo, vendar se je odvil podoben scenarij kot pri drugi kroglici. V prvih dneh uporabe je bil občutek nekoliko neprijeten in čutila sem vsak “bong” kovinske uteži ob steno kroglice, pa sem šla z njimi le na krajši sprehod. Imela sem občutek, da mi bo kar naenkrat padla skozi hlačnico in pristala na tleh. Upala sem samo, da se to ne bo zgodilo v trgovini, polni ljudi. Vendar je na srečo vse ostalo samo v glavi. Še danes treniram z njo in postala je celo moja najljubša, saj občasno občutim tudi ščemenje. 

Poleg tega vam svetujem, da skrbno preberete navodila za uporabo in se ne zaletite, tako kot sem to naredila jaz. Razlike med orgazmi trenutno še ne opazim, vendar na to niti ne računam. Dovolj bo že, da bom kot starka, lahko rekla, da mi zaradi Svakomovih kroglic ne uhaja v hlače. Zdaj pa veselo na delo. Vse za zdravje. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svakom
Material Medicinski silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC Svakom Nova Purple
Vaša ocena
Top prodajni artikli