KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy dildo

Ali bi radi svoji drugi polovici kupili dilda, kot darilo? Pa ne veste kakšnega? Potem ji kar podarite svojega, saj z njim sigurno ne boste zgrešili velikost in obliko. Tako odlično darilo vam omogoča paket Cloneboy.
Redna cena 32,99 € Akcijska cena 28,04 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CLONE00001
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 32,99 €

Ali bi radi svoji drugi polovici kupili dilda, kot darilo? Pa ne veste kakšnega? Potem ji kar podarite svojega, saj z njim sigurno ne boste zgrešili velikost in obliko.

tako odlično darilo vam omogoča paket Cloneboy. S Cloneboyom sigurno ne boste zgrešili pri izbiri dildota, saj ta naredi 100% kopijo kar vašega penisa. Visokokakovosten koži podoben silikon in kožna barva poskrbita, da so občutki tudi enaki kakor z vašim penisom. Izbranka vas bo tako mela ves čas ob sebi, včasih tudi kar 2 vaša korenjaka. Enostavno naredite erekcijo in uporabite erekcijski obroček, ki vam bo pomagal obdržati erekcijo skozi proces. Vstavite penis v tubo in vanjo dodajte z vodo zmešan 3D gel, ter počakajte nekaj minut. Nato odstranite penis in videli boste že modul vašega korenjaka. Nato v modul vlijte koži podobno silikonsko gumo in počakajte, da se strdi. Proces je končan, enostavno izvlecite dildo ven iz modula in že boste v rokah držali popolno kopijo svojega penisa. Kopijo lahkonaredite sami, za bolj trdno erekcijo pa vam lahko pomaga tudi partnerka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V primeru, da vam modul ne uspe sta zato v pakteu dodani 2 vrečki 3D gela, tako da lahko enostavno ponovite postopek z novim. Med mešanjem gela je priporočljiva uporaba že dodanih plastičnih rokavic, manšete in mešalne palice. Komplet ne vsebuje mavca, ki bi lahko dražil kožo, temveč uporablja medicinsko testiran modul, ki je sestavljen iz naravnih alg. Ob uporabi dildota pa priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Paket vsebuje:

- Tuba.

- 2 paketa 3D gela v prahu.

- Trdilec.

- Silikonska guma.

- Erekcijski obroček.

- Manšeta.

- Mešalna palica.

- Plastične rokavice.

- Navodila.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cloneboy
Dodatno

Velikost: enaka kot korenjak katerega boste klonirali.

Poreklo izdelka: Nizozemska.

Material Silikonska guma
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy dildo
Vaša ocena
Top prodajni artikli