Product was successfully added to your shopping cart.
  • KOMPLET ZA MASAŽO Orgie Sexy Therapy Apple KOMPLET ZA MASAŽO Orgie Sexy Therapy Apple

KOMPLET ZA MASAŽO Orgie Sexy Therapy Apple

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Sladki poljubi v kombinaciji z žgečkljivim draženjem. Komplet za masažo ustnic Sexy Therapy je bil zasnovan z namenom, da iz vas izvabi edinstvene intimne občutke. Komplet vsebuje eno seksualno olje za poljubljanje, ki ob nanosu na želeno področje daje občutek lahkega segrevanja, kar je idealno za ustno igro na določenih območjih telesa, mehko mini perje za izvajanje "masaže ustnic" ter podrobna navodila o izvajanju masaže. Privoščita si seksi terapijo ob kateri bosta sprostila svoje čute.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

15,99 €

Opis izdelka

Seksi terapija za pare se skriva v edinstvenem kompletu za masažo Sexy Therapy s prijetno aromo jabolka. 

 

 

Sladki poljubi v kombinaciji z žgečkljivim draženjem. Komplet za masažo Sexy Therapy je bil zasnovan z namenom, da iz vas izvabi edinstvene intimne občutke. Komplet vsebuje eno seksualno olje za poljubljanje, ki ob nanosu na želeno področje daje občutek lahkega segrevanja, kar je idealno za ustno igro na določenih območjih telesa, mehko mini perje za izvajanje "masaže ustnic" ter podrobna navodila o izvajanju masaže. Privoščita si seksi terapijo ob kateri bosta sprostila svoje čute.

Komplet Sexy Thearapy ima prijetno aromo jabolka, brez grenkega okusa, a z prijetnim grelnim učinkom. Olje je idealno za oralne igrice, saj ga lahko kar s poljubi nanašate na poljubne dele telesa. 

'Masaža ustnic'

V priročniku, ki se nahaja v kompletu je podrobno opisana 'masaža ustnic', ki je namenjena odkrivanju različnih čutov s priloženim mini peresom. S peresom boste pričeli pri ustnicah in potovali vse do.. tam kamor vodi vaša najbolj nagajiva domišljija. Draženje pa lahko zaključite s sladkimi jabolčnimi poljubčki, ki jih nanašate na različne erogene cone po telesu. 

Namig

Ker gre za jedilno olje z okusom ni priporočljivo, da na telo nanašate velike (prekomerne) količine. Raje se posvetite določenim točkam, ki jih želite stimulirati. Tako bo izkušna še bolj prijetna in stimulativna. 

 

Masažno olje Sexy Therapy

Ingredients: Glycerin, Propylene Glycol, Aqua (Water), Sodium Benzoate, Aroma, CI 19140 (FD&C Blue No.1).


 

ORGIE

Dare yourself - Drznite si!

ORGIE je vrhunska erotična blagovna znamka z brazilskimi koreninami, katere izdelki dosegajo najvišje evropske standarde kakovosti. Podjetje z 10 letno tradicijo ustvarja že preizkušene formule, ki so edinstvene in prihajajo neposredno iz srca amazonskega pragozda. Prav vsak Orgie izdelek pa zagotavlja izjemne občutke. Vsi produkti so izdelani na Portugalskem z najboljšo brazilsko tehnologijo. Orgie je ponosni prejemnik nagrade Erotix za najboljšega proizvajalca v letu 2018 in 2019. 

   Z esenco Brazilije.

   Izdelano na Portugalskem.

Dodatne informacije

SKU 21319
Proizvajalec Orgie
Dodatne informacije Poreklo: Portugalska
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje