KOMPLET ZA POLNJENJE Fun Factory Hybrid Kit

Tukaj je najboljši dodatek za vaš Fun Factory pripomoček. Komplet za polnjenje Hybrid Kit vam omogoča večje življenje baterije in polnjenje baterijskih vložkov. Tako je, v kompletu boste prejeli dve visoko kakovostni akumulatorski bateriji, ter magnetni USB polnilec. Kupovanje novih baterijskih vložkov ne bo več potrebno, saj boste lahko kar napolnili te v vibratorju! Komplet Hybrid Kit je ekološko prijazen, in je najboljša alternativa klasičnim baterijskim vložkom. Nadgradite svoj Fun Factory pripomoček!
20,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN1030000

Tukaj je najboljši dodatek za vaš Fun Factory pripomoček.

 

Komplet za polnjenje Hybrid Kit vam omogoča večje življenje baterije in polnjenje baterijskih vložkov. Tako je, v kompletu boste prejeli dve visoko kakovostni akumulatorski bateriji, ter magnetni USB polnilec. Kupovanje novih baterijskih vložkov ne bo več potrebno, saj boste lahko kar napolnili te v vibratorju! Komplet Hybrid Kit je ekološko prijazen, in je najboljša alternativa klasičnim baterijskim vložkom. Nadgradite svoj Fun Factory pripomoček!

Uporaba je enostavna, samo zamenjajte klasične baterijske vložke z vložki iz Hybrid Kita in namestite magnetni USB polnilec na njegovo mesto. Polnjenje pripomočka že poteka. Hitra in enostavna rešitev, ki je tudi okolju prijazna!

Ponudbo Fun Factory pripomočkov lahko najdete na TEJ POVEZAVI.  

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fun Factory
Dodatno Komplet za polnjenje Fun Factory pripomočkov.
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET ZA POLNJENJE Fun Factory Hybrid Kit
Vaša ocena
Top prodajni artikli