KONDOMI Pasante Ribs & Dots 12/1

Če želite popestriti svoje ljubljenje , poskusite kondome Pasante Ribs & Dots. Kondomi so anatomsko oblikovani, zaradi česar boste uživali v edinstvenem udobju. Poseben profil dvojne teksture nudi maksimalno spolno stimulacijo za oba partnerja. Kondomi so prekriti s stimulacijskimi pikami in rebri za večjo izkušnjo za oba zaljubljenca. Posebni rebrasti detajli bodo ob vsakem gibu ustvarjali dražljaje, ob katerih bodo spolni odnosi z zaščito še posebej zanimivi. V tem paketu boste prejeli 12 kosov najbolj zabavnih kondomov Pasante Ribs & Dots!
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PASR1204

Če želite popestriti svoje ljubljenje, poskusite kondome Pasante Ribs & Dots.

   

Kondomi so anatomsko oblikovani, zaradi česar boste uživali v edinstvenem udobju. Poseben profil dvojne teksture nudi maksimalno spolno stimulacijo za oba partnerja. Kondomi so prekriti s stimulacijskimi pikami in rebri za večjo izkušnjo za oba zaljubljenca. Posebni rebrasti detajli bodo ob vsakem gibu ustvarjali dražljaje, ob katerih bodo spolni odnosi z zaščito še posebej zanimivi. V tem paketu boste prejeli 12 kosov najbolj zabavnih kondomov Pasante Ribs & Dots!

Kondome Pasante Ribs & Dots se lahko brez skrbi uporabljate za oralni, vaginalni ali analni seks. Izdelani so iz naravnega lateksa in so lubricirani ter imajo rezervoar.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPasante Healthcare Ltd
MaterialLatex
Dolžina190 mm
Širina54 mm
Debelina65 μm
BarvaProzorna
Količina12
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KONDOMI Pasante Ribs & Dots 12/1
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki