KORZET Passion Brasiliana Black

Korzet Brasiliana izžareva čutno eleganco v kateri boste vedno osvojile svojega izbranca. Izdelan iz elastičnega satena z dodanimi vstavki tila je korzet Brasiliana visoko kvaliteten in udoben kos, ki ga boste z veseljem nosile. Oprijeti korzet ima poudarjene košarice s katerimi bo vaše oprsje še bolj izstopalo, medtem, ko bo oprijet kroj poudaril vašo peščeno postavo. Dodatki svetle čipke ter mašnjic bodo popestrili celotno opravo in dodali delček nagajive energije. V kompletu boste prejeli tudi tanga hlačke in trakove za pripenjanje nogavic.
Nizko kot 38,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
KOR BRASIL S/M, KOR BRASIL L/XL, KOR BRASIL 2XL/3XL

Korzet Brasiliana Black izžareva čutno eleganco v kateri boste vedno osvojile svojega izbranca.

 

Izdelan iz elastičnega satena z dodanimi vstavki tila je korzet Brasiliana visoko kvaliteten in udoben kos, ki ga boste z veseljem nosile. Oprijeti korzet ima poudarjene košarice s katerimi bo vaše oprsje še bolj izstopalo, medtem, ko bo oprijet kroj poudaril vašo peščeno postavo. Dodatki svetle čipke ter mašnjic bodo popestrili celotno opravo in dodali delček nagajive energije. V kompletu boste prejeli tudi tanga hlačke in trakove za pripenjanje nogavic.

Korzet Brasiliana Black ima nastavljive trakove z gumjastim dodatkom za popolno udobje in prilagodljivost. 

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Dodatno Material: 67% Poliamid, 30% Poliester, 3% Elastan
Material Mešanica
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Brasiliana Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli