KORZET Passion Brida Red

Barva strasti se tokrat združuje z neverjetno eleganco.. Tukaj je čutni korzet Brida! Korzet Brida je izdelan iz svetlečega elastičnega satena z izvezenimi zaključki bakrenega sijaja. Poudarjene košarice z prosojnimi vstavki bodo burile domišljijo, saj bodo poudarile vaše oprsje. Korzet Brida ima ženstven kroj, ki bo poudaril vaše atribute in ustvaril čudovito podobo o kateri bo sanjal še dolgo po tem. Skrbno izdelani detajli bodo dodatno popestrili že tako izstopajočo rdečo opravo. Korzet Brida je tukaj za vse dame, ki imajo rade lepe in obenem tudi udobne kose. V kompletu boste prejeli tudi tanga hlačke.
Nizko kot 47,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
KOR BRIDA R S/M, KOR BRIDA R L/XL, KOR BRIDA R 2XL/3XL

Barva strasti se tokrat združuje z neverjetno eleganco.. Tukaj je čutni korzet Brida!

 

Korzet Brida je izdelan iz svetlečega elastičnega satena z izvezenimi zaključki bakrenega sijaja. Poudarjene košarice z prosojnimi vstavki bodo burile domišljijo, saj bodo poudarile vaše oprsje. Korzet Brida ima ženstven kroj, ki bo poudaril vaše atribute in ustvaril čudovito podobo o kateri bo sanjal še dolgo po tem. Skrbno izdelani detajli bodo dodatno popestrili že tako izstopajočo rdečo opravo. Korzet Brida je tukaj za vse dame, ki imajo rade lepe in obenem tudi udobne kose. V kompletu boste prejeli tudi tanga hlačke. 

Korzet Brida ima nastavljive trakove za popolno prilagoditev. 

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
DodatnoMaterial: 85% Poliamid, 10% Elastan, 5% Poliester
MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Vključene hlačkeDa
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Brida Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli