KORZET Passion Gracia Black

Kvalitetna izdelava in čudovit dizajn sestavljata korzet Gracia, ki bo poudaril vašo lepoto. Korzet Gracia Black je edinstven steznik s cvetličnimi potiski, ki ga bo popeljal v skušnjavo. Izdelan iz elegantnega plena z dodatki čutnega tila ima nežen in lahkoten material, ki vam bo vedno nudil udobje. Prikrito bo odkril nekaj gole kože, a še vedno ohranjal sofisticirano podobo, ki jo skriva v svojem dizajnu. Korzet Gracia ima priložene tudi ujemajoče se tanga hlačke in trakove za pripenjanje nogavic.
Nizko kot 34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
KOR GRACIA S/M, KOR GRACIA L/XL, KOR GRACIA 2XL/3XL

Kvalitetna izdelava in čudovit dizajn sestavljata korzet Gracia, ki bo poudaril vašo lepoto.

 

Korzet Gracia Black je edinstven steznik s cvetličnimi potiski, ki ga bo popeljal v skušnjavo. Izdelan iz elegantnega plena z dodatki čutnega tila ima nežen in lahkoten material, ki vam bo vedno nudil udobje. Prikrito bo odkril nekaj gole kože, a še vedno ohranjal sofisticirano podobo, ki jo skriva v svojem dizajnu. Korzet Gracia ima priložene tudi ujemajoče se tanga hlačke in trakove za pripenjanje nogavic.

Korzet Gracia Black ima nastavljive trakove za popolno prileganje. 

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Dodatno Material: 75% Poliamid, 15% Poliester, 10% Elastan
Material Mešanica
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Gracia Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli