KORZET Passion Jolene Black

Nagajiv korzet Jolene se bo poigral z njegovimi čuti! Korzet je izdelan iz elastičnega tila in čipke, ki nudita izjemno udobje. Korzet Jolene ima oprijet dizajn z odprtimi košaricami, ki delno odkrivajo oprsje. V kompletu so priložene tudi hlačke s posebnim dizajnom, ki popestri celotno podobo. Korzet Jolene izžareva eleganco ter žgečkljivo energijo saj rahlo odkriva vaše ženske atribute.
Nizko kot 25,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
KOR JOLENE S/M, KOR JOLENE L/XL

Nagajiv korzet Jolene se bo poigral z njegovimi čuti!

 

Korzet je izdelan iz elastičnega tila in čipke, ki nudita izjemno udobje. Korzet Jolene ima oprijet dizajn z odprtimi košaricami, ki delno odkrivajo oprsje. V kompletu so priložene tudi hlačke s posebnim dizajnom, ki popestri celotno podobo. Korzet Jolene izžareva eleganco ter žgečkljivo energijo saj rahlo odkriva vaše ženske atribute.

Korzet Jolene ima prilagodljive trakove. Priložene pa ima tudi trakove za pripenjanje nogavic.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Dodatno Material: 75% Poliamid, 15% Poliester, 10% Elastan
Material Mešanica
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Jolene Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli