KORZET Passion Justina Black

Privoščite si edinstven steznik, ki ga lahko nosite na več načinov. Korzet Justina je polovični korzet izdelan iz kombinacije elegantne svile ter elastičnega tila. Čudoviti cvetlični potiski in korzetno zavezovanje, ki poteka bo celotni dolžini ustvarjajo sofisticiran izgled za vse dame, ki si drznejo. Ker je korzet izdelan za nošenje v pasu pa bo vaše oprsje v celoti odkrito. Korzet Justina lahko nosite tudi nad poljubnim kosom oblačila. Vaša podoba bo privabila veliko hrepenečih pogledov.
Nizko kot 25,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
KOR JUSTINA S/M, KOR JUSTINA L/XL

Privoščite si edinstven steznik, ki ga lahko nosite na več načinov.

 

Korzet Justina je polovični korzet izdelan iz kombinacije elegantne svile ter elastičnega tila. Čudoviti cvetlični potiski in korzetno zavezovanje, ki poteka bo celotni dolžini ustvarjajo sofisticiran izgled za vse dame, ki si drznejo. Ker je korzet izdelan za nošenje v pasu pa bo vaše oprsje v celoti odkrito. Korzet Justina lahko nosite tudi nad poljubnim kosom oblačila. Vaša podoba bo privabila veliko hrepenečih pogledov.

Korzet Justina je v celoti prilagodljiv s trakovi. V kompletu so priložene tudi tanga hlačke ter trakovi za pripenjanje nogavic.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
DodatnoMaterial: 75% Poliamid, 15% Poliester, 10% Elastan
MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Vključene hlačkeDa
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Justina Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli