KORZET Passion Montana Black

Če obožujete elegantne kose, se boste naravnost zaljubile v ta erotični korzet. Korzet Montana je izdelan iz svetlikajoče svile z vstavki prosojne jate, ki popestri celoten izgled korzeta. Cvetlična tematika vas bo očarala saj izžareva veliko ženstvene energije. Oprijet dizajn bo poudaril vaše obline, medtem, ko bodo košarice dodale polnost vašemu oprsju. Korzet Montana ima v kompletu priložene trakove za pripenjanje nogavic ter hlačke. Črno rjava kombinacija pa je brezčasna, in jo boste lahko oblekle za različne priložnosti.
Nizko kot 47,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
KOR MONTANA S/M, KOR MONTANA L/XL, KOR MONTANA 2XL/3XL

Če obožujete elegantne kose, se boste naravnost zaljubile v ta erotični korzet.

 

Korzet Montana je izdelan iz svetlikajoče svile z vstavki prosojne jate, ki popestri celoten izgled korzeta. Cvetlična tematika vas bo očarala saj izžareva veliko ženstvene energije. Oprijet dizajn bo poudaril vaše obline, medtem, ko bodo košarice dodale polnost vašemu oprsju. Korzet Montana ima v kompletu priložene trakove za pripenjanje nogavic ter hlačke. Črno rjava kombinacija pa je brezčasna, in jo boste lahko oblekle za različne priložnosti.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
DodatnoMaterial: 85% Poliamid, 10% Elastan, 5% Poliester
MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Vključene hlačkeDa
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Montana Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli