KORZET Passion Roxy Black

Popestrite posteljne aktivnosti z seksi korzetom Roxy. Korzet Roxy ima unikaten dizajn, ki prikrito odkrije del vašega oprsja. Igriva podoba združuje fleksibilno lamo v sijaju usnja in plen. Vijoličen korzet bo popestril celoten izgled, izbranec pa bo komaj čakal, da se prikrade do vašega zapeljivega telesa. Korzet Roxy ima priložene trakove za pripenjanje nogavic in tanga hlačke.
Nizko kot 27,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
KOR ROXY B S/M, KOR ROXY B L/XL

Popestrite posteljne aktivnosti z seksi korzetom Roxy.

 

Korzet Roxy ima unikaten dizajn, ki prikrito odkrije del vašega oprsja. Igriva podoba združuje fleksibilno lamo v sijaju usnja in plen. Vijoličen korzet bo popestril celoten izgled, izbranec pa bo komaj čakal, da se prikrade do vašega zapeljivega telesa. Korzet Roxy ima priložene trakove za pripenjanje nogavic in tanga hlačke.

Korzet Roxy je zapakiran v lični embalaži, ki je primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Nogavice niso priložene.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Dodatno

Velikost: S/M, L/XL

Material: 95% Poliamid, 5% Elastan

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KORZET Passion Roxy Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli